perjantai 29. kesäkuuta 2012

Tukka putkella ilta-auringossa


Eilen illalla poneilla oli taas hauskaa, kun ne keksivät juosta kilpaa laidunta ympäri :) Ilta-aurinko sai kuviin mukavan pehmeää valoa, mutta näistä kuvista pääsette nauttimaan vasta jäljempänä. Ensin vähän eilisestä liikutuksesta.


Noora tuli eilen ratsastamaan Oonalla, joten mentiin lyhyelle maastolenkille. Oonalle lenkki tosin oli aika pitkä, sillä se joutui ramppaamaan teitä edestakasin kun me Merikan kanssa laiskasti käveltiin perässä. Oona oli tosi kivalla laukka-tuulella! Se nosti laukan helpon oloisesti ja laukkasi aika pitkiä pätkiä. Laukkahan ei ole Oonan vahvuuksia, vaan sitä treenataan edelleen sujuvampaan päin :) Matkalla otettiin pari hyppyä n. 20cm tukilla (hahhah, aika valtava este, eikö?) ja Oona meni tosi hienosti.


Sitten näihin laidun-kuviin! Kuten jo ylempänä kerroinkin, poneilla oli illalla aika kova vauhti päällä. Ne juoksivat laidunta ympäri hirmusen kovaa vauhtia, Oona pinkoi niin kovaa että pysyi isompien vauhdissa mukana. Tosin välillä Siru ja Helmikin tuulettivat sellaista kyytiä ettei shettiksellä ollut mitään saumoja pysyä mukana :)

8 kommenttia: