keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Pukkiponien hyppypäivä


Eilen pukkiponit Oona ja Siru pääsivät minun ja Merikan pitämälle estevalmennukselle ;D Noora ratsasti Oonalla ja Elina Sirulla. Oonalla oli kiukkupäivä jostakin syystä; yhdessä laukannostossa veti herneet nenään raipasta ja linkosi ratsastajansa alas ja alkoi myöhemmin ärtyisästi riuhtoa päätään kun Noora otti tukea kaulasta. No, sen jälkeen poni rauhoittui ja keskittyi olemaan hieno! Tässä teille neljän sekunnin mykkäelokuva tippumisesta ;)Oona laukkasi tosi kivasti, ihan ensimmäisestä nostosta alkaen! Lisäksi poni hyppäsi tosi kivasti, mitä nyt muutaman kerran kiersi sarjan toisen esteen kun Noora ei kunnolla ohjannut. Sain kyllä olla tosi tyytyväinen Oonaan :) Korkein este oli n.55cm, aika iso este Oonalle ja se taitaa tällä hetkellä ollakin ennätys sekä sellainen sopiva raja myös tuleville hyppykerroille.


Ps. Järkkärin lyhyt putki sai kuvat näyttämään ihan vääristyneiltä, esimerkiksi Oonan pää ei ole oikeasti noin iso :D

3 kommenttia:

 1. Oona ja Maisa on ihan samiksia (johtuuko sitten siitä, että lyhyt tuubi sai Oonan pään näyttämään maisamaisen suurelta :-D), samalaiset satulahuovatkin! Meiltä puuttuu vaan pieni kuski ponille... Ihanan kesäisiä kuvia, mukava seurailla Oonan touhuja. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä aina vertaillut Oonaa ja Maisaa :) Maisa on vaan vähän reippaampi, ainakin niin olen ymmärtänyt? :D Tuo Maisa tänne niin saa kyllä ratsastajia ja pääsee ravitreeniin Oonan seuraksi ;)

   Poista
 2. :D Maisa ja Oona olisi kyllä aika kova pari! Yksin Maisa ei oikein reipas ole, mutaa kaverin kanssa lenkillä tuntuu vauhtia riittävän. Ja miten vauhtia oliskaan, kun saisi Oonan kanssa juoksennella! :-D

  VastaaPoista