tiistai 12. kesäkuuta 2012

Lisää luomuilua ja uusi video

Eilen kokeiltiin vihdoin ajamista ilman suitsia, pelkällä riimulla. Yksi ohjasajoharjoituskerta ennen tätä oli ollut ihan riittävästi, Oona totteli ihan samalla tavalla kuin kuolaintenkin kanssa koko lenkin ajan. Tuskin otetaan tätä kuitenkaan ihan tavaksi, sillä jos ponille tunkee kuolaimet suuhun vain raveihin, ei varmasti ole ponin mielestä mukavaa lähteä enää radalle :D

Nyt ponit ovat päässeet olemaan yötä päivää laitumella, niiltä otettiin riimutkin pois vapauden merkiksi ;) Saa nähdä kuinka kauan Oona jaksaa kunnioittaa sähkölankaa ja pysyä laitumen aitojen sisäpuolella. Toivottavasti koko kesän, jotta voin olla ylpeä ponista :)

En lähde pois. En lähde!

Sitten asiasta taas nakkimakkaraan, sain valmiiksi uuden videon! Siinä ei tällä kertaa ole ollenkaan pätkiä Oonasta, vaan koko video on Riinan kolmesta hevosesta, joita kuvattiin ihan hirveästi tet-viikolla juuri ennen kesälomaa :) Katsokaa jos kiinnostaa!
//edit! Jokin tuossa videossa nyt kakkii, yritin vaihtaa musiikin, mutta siltikään se ei näy :( Yritän keksiä vielä jotain..
//editedit! Nyt se video vihdoin toimii, kun vaihdoin musiikin kokonaan :( Rytmitykset meni sen takia ihan pieleen enkä jaksa tehdä videota alusta asti uudelleen, joten se on nyt tällainen.

6 kommenttia:

  1. Itselläni ei näytä tuota videota, lukee vain näin; "Tämä video sisältää kumppanin EMI sisältöä, ja sen näyttäminen on estetty maassasi tekijänoikeusseikkojen vuoksi."

    Muutan kiva postaus ja kuvat! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jaahas, näköjään siinä on nyt jotakin häikkää. Se näkyy miullakin vain jos olen kirjautunut sisään :/ Pitää yrittää korjata se jotekin..

      Poista
  2. Mullakaan ei näy sitä, oona on söpö! ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Yritän säätää siihen videoon toisen musiikin, ehkä se sitten toimii.. :/

      Poista