maanantai 4. kesäkuuta 2012

Tutkimusretkeilijät metsässä

Eilen oli paljon parempi ilma kuin lauantaina, joten uskalsi jo lähteä tallillekin :) Lauantaisesta sateesta oli jäljellä enää vain mutainen maa, mutta sehän ei estänyt meitä Merikan kanssa lähtemästä Oonan ja Sirun voimin tutkimusretkelle. Aloitimme niin, että minä ajoin Oonalla ja Merika ratsasti Sirulla ja suuntasimme sitten tallin takana olevaan metsään. Kävimme tutkimassa muutamaa eri polkua, joista kaikki kuitenkin päättyivät lopulta umpikujaan. Sen jälkeen palasimme tallille, vaihdoimme poneja keskenämme ja lähdimme sitten tutkimaan Selkäkankaan metsän polkuja :) Löysimme tosi hienon polun, joka oli juuri sopiva laukkaamiseen, mutta valitettavasti polulle kaatunut iso puu pakotti meidät kääntymään ympäri :(


Tänään Noora tuli ratsastamaan Oonalla. Vaihdoin Oonalle kolmipalat tavallisten nivelien tilalle, sillä poni on alkanut aukoa suutaan aina ohjista vedettäessä. Aukominen jatkui kolmipaloillakin, mutta huomattavasti vähäisempänä :)


Rakensin laitumen viereen tallin pihalle pienen esteen kahdesta ämpäristä ja yhdestä puomista. Tämä köyhä este oli korkeudeltaan ehkä 30cm, mutta en halunnut tehdä suurempaakaan, sillä Oona ei oikein ollut parhaimmillaan alkuverkoissa. Laukka ei tahtonut nousta ja heittipä poni yhden pukinkin! Hyppääminen meni ihan hyvin, mitä poni nyt pari kertaa sai kierrettyä esteen kun Noora ei oikein osannut komentaa :)

"Oho, siinä olikin este!"
"No, mutta yli vaan!"
"Hopsansaa, pysytkö kyydissä?"
"Hyvinhän se meni!"

2 kommenttia:

 1. ihanat! <3 ei sillä että neuvoisin mut jalustimet näyttää hyppäämiseen aika pitkältä? :) ainii ja ootko menossa oonan kanssa startteihi kesällä? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt kun sanoit, niin huomasin itsekin nuo jalustimet! On ne aika pitkät, mutta jos tarkasti katsoo, huomaa että lyhyemmillä jalustimilla ratsastajan polvi nousisi aivan liian ylös. Vähän huonon mallinen satula..

   Startteihin päästään ehkä heinäkuussa, katostaan nyt mennäänkö yhteen vai kahteen :)

   Poista