torstai 28. kesäkuuta 2012

Viime päivät lyhyesti

Mulla alkoi maanantaina kesätyöt, joten tallilla käyminen on pitänyt siirtää iltapäivään. Mutta ei se haittaa kun saa rahaa ja voi ostaa Oonalle taas kaikkea kivaa :)


Maanantaina Oonalla oli vapaa päivä, mutta kävin silti tallilla ihan huvin vuoksi! Menin hevosten laitumelle ja Oona ja Helmi melkein juoksivat kilpaa miun luo. Sitten Oona omi miut itselleen ja ajoi Helmin pois :) Rapsuttelin Oonaa harjailun lomassa ja poni nautti niin hirmuisesti!

Tämä ja ylempi kuva on joskus viikko sitten otettu :)

Tiistaina Oonalla kävi kengittäjä, jatkettiin samalla tavalla kuin ennenkin eli etusissa ratsukengät ja takasissa kevyemmät ravikengät. Näin pyritään saamaan laukkaan rikkominen ajaessa mahdollisimman vähäiseksi. Heti kengityksen jälkeen Oona pääsi talutusratsuksi, kun pari tyttöä kävi ratsastamassa :)

Keskiviikkona eli eilen kävin ajamassa Oonalla ehkä 5 kilometrin lenkin. Käytiin taas katsomassa uutta maastoreittiä (joita täällä riittää!), mutta se osoittautuikin ihan kamalaksi ylämäki-alamäki maastoksi. Eli käyntäämisen puolelle meni, mutta saipahan poni vähän mäkitreeniä ;) Tallille palailtaessa taivas täyttyi hirmu tummista pilvistä, mutta lopulta satoikin vain sen aikaa kun ajoin mopolla kotiin. Kiva..

Uusi suolakivi onkin haluttua tavaraa laitumella :D

6 kommenttia:

 1. Missä sie oot kesätöissä? (:

  VastaaPoista
 2. onko teiltä pitkä matka tallille? onko kivaa kun on oma poni? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt meidän tallimatka on 4,5km :) Ja on todella kivaa kun on oma poni, saa tehdä sen kanssa mitä haluaa!

   Poista
 3. Sait haasteen blogissani! :)
  http://wunderbaumjakumppanit.blogspot.fi/

  VastaaPoista