tiistai 12. kesäkuuta 2012

Erikoispostaus: Huikea kilpailu-urani!

100 lukijaa! Jee ja hurraa huuto jokaiselle! Kyselyssä, jossa saitte äänestää 100 lukijan juhlistamista, ylivoimaisin äänin voitti erikoispostaus! Tässä erikoispostauksessa esittelen omaa kilpailu-uraani, joka alkoi ihan ensimmäisistä koulukisoista vuonna 2005. Jos teillä olisi joitakin ehdotuksia, joista voisin tehdä postauksen, kommentoikaa ihmeessä!

29.5.2005 Koulukisat
Raviohjelma
Mirka - Hipo "Hippo"
Kisoista ei ole kuvaa, mutta tässä sama ratsukko vuotta aiemmin :D

Näistä kisoista en hirveästi muista, sillä ne olivat kuitenkin noin seitsemän vuotta sitten. Menin niissä tuntiratsu Hipolla ja saimme 60%, vaikka kevensin kevensin koko radan, kun unohdin mennä harjoitusravissa ja Hippo oli aikamoinen junttura :D Muistelen, että sijoitus oli 6.

Tässä vielä arvostelupaperi, siitä ei välttämättä saa selvää :/

28.9.2008 Estekisat
60cm
Mirka - Hällylle "Hali"

Nämä kisat pidettiin Pöntylässä, kun siellä vielä oli maneesi. Menin puoliylläpito-ponillani Halilla 60cm ja rata meni tosi hyvin lukuun ottamatta kuvassa näkyvää estettä, joka tippui. Emme siis päässeet uusintaan, joten sijoitus oli viimeinen :)
 
 
26.10.2008 Estekisat
Clear Round & 60cm
Mirka - Hällylle "Hali"

Clear Roundissa tiputimme Halin kanssa yhden esteen, jonka takia emme siis saaneet ruusuketta. Kuuskymppi meni vielä huonommin, sillä heti kun uusinta alkoi, Hali ryösti ja miun pää tyhjeni. Unohdin radan, hypättiin väärä este ja meidät hylättiin. Jälkeenpäin nauratti koko juttu :D

18.8.2010 Estekisat
40cm
Mirka - Orgo "Olle"
60cm
Mirka - Billi Bi "Bili"

Nämä olivat tallikisat, sellaisella tallilla jolla kävimme Merikan kanssa kaksi kertaa leirillä. Hyppäsin 40cm luokan lempituntsarillani Ollella, joka oli kuitenkin mennyt ennen minun vuoroani radan jo pari kertaa ja oli jo ihan väsynyt ja laiska. Tiputimme viimeisen esteen, jonka takia jäimme luokassa jonnekin häntäpäähän. 60cm menin Bilillä, jolla en ollut koskaan ennen hypännyt (:D). Sen hypyt osoittautuivat kamaliksi ja heittelehdin selässä kuin perunasäkki. Radan lopussa oli vaikea tie esteelle, jossa piti ensin kiertää kentän pääty uraa pitkin ja kääntyä sitten tiukasti poikkisuunnassa olevalle esteelle. Bili oikaisi kulman (osaan ratsastaa :D) ja kielsi. Tulimme uudelleen ja kielto. Kielto. Kielto.

Tämä video on ihan kamala, mutta Merika pakotti laittamaan sen! En todellakaan osaa ratsastaa :)


Lisäksi olen ratsastanut monet leirikisat ja epäviralliset harjoituskilpailut, mutta niitä en nyt ala kaivelemaan päiväkirjoista tai muistin sopukoista. Kuten näette, olen nyt puskaratsastajana urani huipulla!

2 kommenttia: