tiistai 19. kesäkuuta 2012

Voihan ötökkä!


Ötökkäkansa vaan paisuu ja paisuu päivä päivältä ja nyt laitumella pörrää jo hervottoman kokoisia paarmojakin. Meillä ötököitä vastaan taistellaan erilaisin ötökkämyrkyin, mutta ehkä vain omistajan mielenrauhan vuoksi, vaikka myrkyt aika tehottomia ovatkin. Poniin suihkutetaan Horsesensen Summer-Deoa sekä hierotaan kotitekoista mönjää, joka valmistetaan sekoittamalla ruokaöljyä ja hienonnettua valkosipulia. Lisäksi ostoslistalla on Hööksin kärpäshuppu, jonka pitäisi estää ötököitä pääsemästä ponin silmiin.

Vaara lähestyy kun sitä vähiten odotat...
...ja hyökkää poni-polon kimppuun salamannopeasti!

Ötököitä vastaan voi taistella heilumalla,...
...juoksemalla valonnopeudella,...

...rapsuttamalla itse,...
...rapsuttamalla kaverin kanssa,...
...tai pakottamalla puolustuskyvytön ihminen rapsuttamaan!
Toimii aina! ;)

5 kommenttia:

 1. Oon samaa mieltä siinä et ne myrkyt on aika tehottomia, hoitsuille laitetaaan ainakin tervelaastaria ja jotain muita mömmöjä, mutta ei ne paarmoja ainakaan pidä loitolla :(

  VastaaPoista
 2. Sillä tallilla millä käyn hevosiin laitetaan tervan ja ruokaöljyn sekotusta, muistaakseni suunnilleen yhden suhde kolmeen mitalla. Tuntuu ainakin niille auttavan :)

  VastaaPoista
 3. Oletteko kokeilleet semmoista ainetta kuin Porcivet?
  Haisee aivan älyttömän pahalle, mutta ei muuten tule paarmatkaan kiinni ainakaan meillä, pörräävät kyllä ympärillä mutta eivät mene hevosten iholle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä kuullut että haisee tosi pahalle. Sitä voisi harkita :)

   Poista