maanantai 25. kesäkuuta 2012

Loppukesän menokalenteri

Ihmeen hyvin on nyt loppukesästä Oonan kaltaisille lylleröillekin lähtöjä meidän suunnalla! Lisäksi ihan viime hetkellä löysin yhdet mätsäritkin, joihin voitaisiin pitkästä aikaa mennä :)

7.7. Match Show, Miehikkälä
14.7. Loviisan poniravit, A-Ponit tasoitusajo 1140 m Hyv. enint. 3-v. 20 m. p. 3.30.0 + 20 m/ 3,7 s P. 100 e
20.7. Lappeenranta, ponilähtö A-Ponit tasoitusajo 1100 m Etus. 3-v. p. 3.30.0 + 20 m/ 3,5 s P. 80 e
25.8. Kouvolan kuninkuusravit, Tasoitusajo 1100m p. 3.25 + 20m/3,5s (3.04 ja hit.) P.150€


Match Show'hun mennään melkein varmasti, riippuu vain siitä saadaanko traileri lainaksi :) Loviisan poniraveihin ei mennä Oonan kanssa, laitoin sen vaan tuohon listaan todisteeksi että loppukesästä täällä on jopa 3 hidasta lähtöä! Lappeenraveihin mennään ihan varmasti, ellei nyt jotain kamalaa tapahdu. Sitten pääsen itsekin ajamaan! Lisäksi Lappeen lähtö on 3.30 eli oikeasti hidas, ikinä en ole ennen nähnyt niin hidasta lähtöä. Oonakin joutuu takamatkalle :D Kouvolan kuninkuusraveissakin on meille nappilähtö, sinnekin voisi mennä. Iskä ei ehkä ole samaa mieltä, kun joutuu ponia kuskaamaan ympäri Suomea ravien perässä ;)

9 kommenttia:

 1. Onnea tuleviin lähtöihin, toivottavasti menee hyvin! ((:

  VastaaPoista
 2. Onnea munkin puolesta! Toivottavasti Oona juoksee hyvin! :D

  VastaaPoista
 3. Mitä siellä mäntsäreissä tehään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ne on vähän epävirallisemmat näyttelyt, joista ei saa näyttelytuloksia ponin tietoihin mutta saa silti palkintoja yms :)

   Poista
 4. Tyhmä kysyy, mikä on hidas lähtö?

  -I

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei yhtään tyhmä kysymys! Poneja kun on tosi eri nopeuksisia, toiset juoksevat kilometrin vähän päälle kahdessa minuutissa, toiset päälle kolmessa. Silloin näille yli kolmen minuutin poneille (kuten Oonalle :D) on hitaita lähtöjä, eli on rajoitettu ettei nopeat ponit pääse hitaiden kanssa samaan kilpailuun. Näin kilpaileminen on mahdollista myös vähän huonommilla poneilla (kuten Oonalla :D). Toivottavasti osasin selittää asian ymmärrettävästi :)

   Poista