keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Ponirallia kaatosateessa!

Tänään meillä oli taas hauskoja suunnitelmia ponien päänmenoksi! Järjestettiin ponitapaaminen raviradalla Oonan, Sirun ja ystäväni Riinan Linda-shettiksen ja Carmen-ratsuponin kanssa. Hevoset jaoimme niin, että minä ajoin Lindalla, Merika ratsasti Sirulla, Riina ratsasti Carmenilla ja Merikan kaveri Krista ajoi Oonalla. Tottakai meidän tuurilla aurinko paistoi radalle mentäessä ja sieltä lähtiessä, mutta siinä välillä satoikin sitten ihan kaatamalla. Kaikki olivat ihan litimärkiä ja kylmissään ;)

Riina-Carmen, minä-Linda, Krista-Oona
Otettiin Oonalla ja Lindalla kierros "täyttä ravia", mutta loppujen lopuksi se olikin vain sitä kun yritin saada Lindan pysymään poissa laukalta. Oona taas meni Kristalla tosi hienosti! Riina ja Merika yrittivät laukata isommilla poneilla, mutta Merika ja Siru sääti jotakin, joten täydet laukat jäi sitten heiltä ottamatta.


Vähän ajan päästä vaihdettiin poneja Merikan kanssa, itse otin siis Sirun :) Otettiin Riinan ja Carmenin kanssa kierros kiitolaukkaa radan ympäri ja mentiin älyttömän kovaa! Siru meni ihan hirmusen lujaa ja oli tosi hauskaa! Hupparin taskuun unohdettu kännykkä tosin tippui vauhdista takasuoralle, mutta sieltähän se sitten löytyi ;)

4 kommenttia:

  1. vähäkö menitte kovaa!! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, ja selästä se tuntui vielä paljon kovemmalta kuin miltä se videolla näyttää! :)

      Poista
  2. Tollaset "laukka kisat# on ihanii! XD

    VastaaPoista