lauantai 23. kesäkuuta 2012

Hevosen leikkiä

Onneksi juhannukseksi sattui tosi hienot kelit, eilen oli lähemmäksi 30 astetta lämmintä auringossa :) Vietettiin yö mökillä, mutta tänään tultiin ajoissa kotiin jotta ehdittiin Merikan kanssa tallille vielä kun aurinko paistoi.


Aluksi leikittiin Oonan kanssa pitkästä aikaa seuraa johtajaa! Koska en uskalla laskea ponia vapaaksi pihalle, leikittiin laitumella vaikka Siru ja Helmi siellä seassa säätivätkin. Oona tykkäsi ihan hirmuisesti, se veti pukkilaukkaa perässäni ja teki salamakäännökset kun minä käännyin nopeasti edellä!


Tämän jälkeen otettiin poni talliin ja huomattiin toisen etujalan kengän lonksuvan. Olinkin kuullut jo laitumella pientä kilinää kengästä. Ei sitten menty ajamaan repsottavan kengän kanssa vaan palautettiin poni laitumelle ja minä yritin soittaa kengittäjälle, mutta tämä ei vastannut. Ehkä vähän huono ajankohta soittaa juhannuksena ;) Taunon (tallin omistajan) kanssa kuitenkin kiristettiin kenkää, eli lyötiin paremmin kiinni. Toimii ainakin väliaikaisesti, kunnes saadaan uudet kengät ponille :)

6 kommenttia:

 1. Seuraako Oona sua ihan muuten vaan, vai houkutteletko? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänään ensimmäistä kertaa seurasi käynnissä ilman herkkua, mutta muuten aina leipäpalan voimalla :) Ei se jaksaisi laukata ilman namia :D

   Poista
 2. Tykkääntykkääntykkään tästä sun blogista ihan liikaa! :D
  Mietin myös, että oisitkohan voinut vähän mainostaa minun blogissani olevaa arvontaa, jos saadaan 30 lukijaa kasaan? :) todella kiitollinen olisin! http://snoopykolmas.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voisin mainostaakin, jos sovitaan että se mainostus tuo vaikka toisen arvan? :D

   Poista