perjantai 5. elokuuta 2011

Leiri-extra!

Ihan näin aluksi voin ilmoittaa, että olen palannut blogin äärelle ja vieläpä ehjänä! Leiri sujui hyvin ilman suurempia kommelluksia (ainakin omalta osaltani) ja huomenna pääsen viimein tallille Oonan luo <3 Tosiaan, leiri, josta nyt puhun, on siis miun ja kaverini Riinan pitämä ratsastusleiri Riinan tallilla. Leiri oli jo kolmas laatuaan ja leiriläisiä sekä hevosiakin oli kolme. Kaisa, Noora ja Janette joutuivat kokemaan yöherätyksiä, säikyttelyä ja tippumisia :D

MA Leiri alkoi yhden aikoihin ja aluksi jaettiin sängyt ja hoitsut. Janette sai hoitsukseen Lindan, Noora Carmenin ja Kaisa Pirtun. Pirtu on vain lempinimi, koska en millään muistanut sen oikeaa nimeä (Pirke)! Ensimmäinen ratsastustunti oli lähes kokonaan käyntiä ja Noora tippui jo viiden minuutin päästä tunnin alussa... Illalla pidettiin aarteenmetsästys, jossa leiriläiset etsi karkkipussia piha-alueelta yhden vihjeen avulla. Yöllä pidimme leirikasteen!

TI Aamun ratsastustunti oli maastossa ja tällä kertaa kukaan ei tippunut. Iltapäivän tunnilla mentiin ilman satulaa ja tippumisia tuli enemmän kuin osattiin edes laskea. Kaisa tuli alas Carmenin pomppuravista kaksi kertaa ja Janette tippui Lindan tikityksestä lukemattomia kertoja ;) Parasta siinä oli se, että lähes kaikki tippumiset tuli videolle :D

KE Aamun ratsastus oli taas maastossa, tälläkin kertaa säästyttiin mätkähdyksiltä. Iltapäivällä oli koulutunti, jolla leiriläiset jopa laukkasivatkin vähän (tämä oli siis "aloittelijoiden" leiri, eli kukaan ei ollut kovin taitava ratsastaja). Illalla mentii Riinan mummon mökille saunomaan ja uimaan ja tietenkin syömään!

TO Aamulla juoksutettiin Carmenia teoriatunnilla ja siitä suoraan alkoi ratsastus, eli jännityksellä odotettu estetunti! Esteet oli max. 40 cm, joten tehtävä ei ollut vaikea! Ravipuomien ylittäminen oli Carmenin mielestä pituusesteiden pomppimista, mutta Kaisa kesti silti selässä! Iltapäivällä pidettiin näyttelyt (Noora voitti Carmenin kanssa) ja toinen ratsastus oli yömaasto. Yöllä oli kuitenkin niin pimeää, että maasto pidettiin illalla. Yhdentoista aikaan metsässä oli jo aika pelottavaa!

PE Aamun ratsastus oli leikkitunti, jolloin Noora tippui Carmenilta ja joutui lopettamaan tunnin kesken, Kaisa tippui Pitulta, muttei vakavasti ja Janette lensi hiekkaan ihan jatkuvasti. Hippa oli taas suursuosikki ja aiheutti kuvaaja (minua) ilahduttavaa materiaalia :D Iltapäivällä oli leirikisat, joiden verkassa Noora tippui Pirtulta kun sen satula valui kyljelle. Itse kisat meni ihan hyvin ja Janette voitti ylivoimaisesti Lindalla! Sen jälkeen leiri päättyi.

1 kommentti: