keskiviikko 31. elokuuta 2011

Jotkut syövät elääkseen...

... Oona elää syödäkseen.

Maanantaina ajettii Oonalla pellolla Merikan kanssa. Alkuun Oona oli tosi laiska, mutta yhtäkkiä jotenkin sytty ja painoi melkein kuolaimelle :) Ei jaksettu kovin kauaa siellä sänkkärillä mennä ympyrää, joten ajettiin ehkä vähän reilu puol tuntia...


Tiistaina kävin Riinan omalla tallilla kuvaamassa sen heppoja sekä "pitämässä tuntia". Riinan juuri-perustettu blogi löytyy täältä.

Tänään, keskiviikkona, juoksutin Oonaa irtona kentällä. Poni oli aika pirteä :) Jos menin raipan kanssa todella lähelle huitomaan (ja teen niin, kun poni ei muuten liiku), Oona vinkaisi ja uhkasi potkaista =) Hömppä, kuvittelee kai, että juoksen peloissani pois. Vähän Oonan piti tietysti Iisakillekin esittää, eli Onzku meni komeaa ravia polvet turvan korkeudella ylväästi askeltaen.
------------------------------------------------------------------------------------------------

Ja sitten... Kerroin tuossa aiemmin, että mennään Oonan kanssa P-ajolupa kurssille. Kävi kuitenkin niin, että se kurssi peruttiin. Harmi, sillä sitten tuo miun kortin hankkiminen viivästyy vielä enemmän :( Uutta kurssia suunnitellaan ensi huhtikuulle, mutta saa nähdä, toteutuuko sekään.

-----------------------------------------------------------------------------------------------

Luin juuri uutisen Kouvolassa sattuneesta onnettomuudesta. 4 shetlanninponia oli karannut yöllä laitumelta ja jäivät rekan alle. Kaikki ponit kuolivat ;( Kolme poneista olivat ainakin todella terveitä ja upeita poneja... Nämä ponit olivat kaikki Ravinuorten mätsäreissä, yksi oli Oonan pari, yksi oli Oonan kanssa samassa lähdössä Lappeen raveissa ja yksi oli hieno nuori poni, joka lähti Kouvolaan opettelemaan raviponiksi, muttei koskaan palannut omistajilleen... Voin vain kuvitella, miltä omistajista tuntuu...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti