keskiviikko 10. elokuuta 2011

Ostoslista

Tein nyt sateisin päivän kuluksi hieman ostoslistaa tavaroista, joita Oonalle tarvitsee (tai ei tarvitse :D) ostaa:

*koppakärryt (myös valjakko käy)
*potkuremmi (normi musta)
*sekki (leukalenkillä, musta)
*silatyyny (musta ja/tai lila)
*ravisuitset (perus mustat)
*kuolaimet (nivel)

Oikeastaan mikään noista ei ole täysin tarpeellinen, ollaan tähänkin asti saatu lainata Maijan varusteita. Mutta olisihan se kiva olla omavarainen, ettei mahdollisen vahingon sattuessa joudu toiselle korvaamaan. Ja koppakärryt sen takia, että ollaan nyt viime aikoina ajettu vain ravikärryillä, joihin mahtuu tietenkin vain yksi kyytiin, toisten pitää kävellä...

Asiasta viidenteen; Osaisiko joku kertoa, että voiko potkuremmiä käyttää, vaikka häntäremmissä ei olisi lenkkiä sille? Näissä valjaissa, jotka juuri Oonalle ostin, ei ole sitä lenkkiä (en tajunnut kysyä), mutta estääkö se potkuremmin käyttöä? Kiitos jollekin ihanalle ihmiselle, joka osaa vastata :)

Sori, oli pakko laittaa tämä myyjän antama kuva valjaista, koska en itse saa lainkaan hyviä kuvia niistä :S

2 kommenttia:

  1. Meillä ei ole ollut ravivaljaissa, eikä valjakkovaljaissa potkuremmille lenkkiä, joten itse pidän ravivaljaissa potkuremmiä oikealla kohdallaan, ponin, ja valjaan hihnan välissä. Siihen olen sitonut siististi ristiin pintelin pätkällä solmun, ja hyvin on pysynyt :)

    VastaaPoista
  2. ei mullakaan ole sitä lenkkiä, koska se irtosi aina ja tippui jonnekkin huomaamatta ja yks kipale maksoi 7 e, niin ei enään viitsitty ostaa niitä joka päivä uusia :D mulla on potkuremmissä sellanen klips lukko, jonka laitan häntäremmin siihen kiinni mistä säädän sen pituutta:) se natsaaa jotenki hyvin kohdalleen, ja sitten kumilenkeillä kärryyn sen potkuremmin kiinni vielä lisäksi niin pysyy paikoillaan :) ihan hyvin pysyny :)

    VastaaPoista