lauantai 27. elokuuta 2011

Peltorallia ja esteitä

Oona oli tänään taas aivan ihana! Mentii hakemaan ponia laitumelta Orvokin kanssa ja huusin Oonaa portille, koska se oli laitumen kauimmassa päässä. Ikinä se ei ole tepsinyt, mutta nyt... Oona juosta viiletti portille <3 Monen mielestä asia varmaan tuntuu vähäpätöiseltä, mutta miulle se on niin hienoa. Tällästä olen tavoitellut yli vuoden Oonan kanssa ;) Sitten tallissa Orvokki satuloi Oonan ja mentiin pellolle laukkaamaan! Oona laukkasi tosi hienosti, meni ihan pitkiä pätkiä ja oli jopa käännettävissä ilman raville tippumista :)

Peltoilun jälkeen siirryttiin kentälle, jonne rakensin kaksi estettä. Kokeiltiin Oonalla hyppäämistä laukassa, mutta jotenkin se ei onnistunut. Oona ei taida olla vielä tarpeeksi varma hyppääjä laukassa menemiseen, tai mistä minä tiedän. Orvokki tippu kaksi kertaa ihan samalla tavalla: Oona hyppäsi yllättävän korkean loikan, Orvokki lensi kaulalle ja valui maahan :) Toinen tuli videolle:


En jaksanut poistaa ääniä, koittakaa kestää tai katsokaa se mykistettynä :) Laatu on todella huono... Tässä sitten vielä lisää kuvia:




Ai mitenniin lähti poni lapasesta?



Tämän blogin postaukset ovat aina samanlaisia: kerron vaan mitä ollaan milloinkin Oonan kanssa tehty. Siispä kysyn teiltä, hyvät lukijat, Onko blogi mielestänne yksitoikkoinen? Mitä voisin tehdä toisin?

2 kommenttia:

  1. Sinulla on kyllä aivan ihana blogi ja Oona maailman ihanin poni!!!!!!!!!!!!! Ja kiitos ihan hirveästi että olet laittanut minusta ja Oonasta tänne blogiin:) nähdään viimeistään marraskuussa kun tulemme käymää vielä kesämokillämme. Terveisin: Orvokki

    VastaaPoista
  2. Mun istunta tos vikas kuvas!! :( :P

    VastaaPoista