perjantai 26. elokuuta 2011

Paluu arkeen

Anteeksi, postausväli piteni tällä kertaa hieman liian pitkäksi :(
Mitään erikoisempaa ei ole nyt tapahtunut, ollaan palailtu arkeen niin koulun kuin ponin liikutuksenkin suhteen, eli olen aamupäivät koulussa ja noin joka toinen ilta tallilla Oonaa hoitamassa.

Miten mie aina kuvaan näitä kanoja?
 Tiistaina ajoin Oonalla kaatosateessa kentällä ja harjoiteltiin taas vähän driving classiin. Mentii aika paljon käynnissä ja tehtiin paljon ympyröitä sekä mentiin kulmia huolellisemmin. Sain sellasen Ahaa-elämyksen, kun tehtiin ravissa pääty-ympyrää, että sehän onkin aika helppoa, kun tajuaa tehdä tosi loivan alun. Olen sellanen Einstein :) Oona oli mukava, aluksi meni liian kovaa ravissa, mutta rauhoittui nopeasti (poni oli siis vieläkin ravikilpailu-fiiliksissä)!

Torstaina käytiin Merikan kanssa ajamassa Oona-pampulalla maastossa ja "tutkittiin" uusia reittejä. Kaikki oli vaan umpikujia, joissa ei meinannut mahtua kääntymään... Oona oli aika tahmea, mutta silti niin ihana <3 Kokeiltiin lisäksi Oonalle uutta (vanhana ostettua) sekkiä, potkuremmiä ja silatyynyä. Silatyyny on juuri oikean kokoinen (vihdoin!), potkuremmissä petyin ohuuteen (synteettinen potkuremmi) ja sekin leukalenkissä liian pitkään hihnaan, joka myyjän mukaan oli shettikselle sopiva, mutta sattuikin sitten olemaan ehkä 5cm liian pitkä... Ihan hyvät varusteet kuitenkin, mutta en olisi maksanut neljää kymppiä noista, jos olisin tiennyt.


P-ajolupakurssi järjestetään muuten nyt tänä syksynä Lappeen ja Mikkelin kanssa kimpassa ja me mennään sinne Oonan kanssa :) Sitten mie saan vihdoin kortin ja pääsen ajamaan Onzkulla raveissa =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti