lauantai 20. elokuuta 2011

Perusjuttuja

Nyt ei ole paljoa postailemisen aihetta ollut, joten tein vain tuon "Oonan kanssa viisastuu" tekstin toissapäivänä. Olen jättänyt Oonan liikuttamisen aika paljon Maijalle, ettei poni nyt ihan nuupahda ennen raveja :)

Tiistaina harjoiteltiin Oonan kanssa taas pitkästä aikaa agilityä (vai onko siitä edellisestä kerrasta edes pitkä aika?). Merika ja Krista oli mukana tallilla ja saivat molemmat mennä pientä rataa Oonan kanssa. Siinä oli muurieste (jos sitä nyt enää esteeksi voi kutsua, kun se on ihan mäsänä), kuormalavan ylitys, autonrengas ja puomieste. Kuormalava meni yllättävän hyvin, Onzku ei kertaakaan epäröinyt mennä siitä yli! Autonrenkaassa ollaan sen verran edistytty, että Oona antaa helposti laittaa jalkansa siihen, mutta ei vielä itse osaa niitä laittaa. Jalkojen pois ottaminen renkaasta on siinä mielessä vaikeaa, että Oona tarttuu vuohisistaan siihen reunaan, eli nostaa renkaan jalkansa mukana. Siitä seuraa pieni paniikki "miksi se seuraa mua?" ja jonkun pitää aina mennä auttamaan.



Can you see the pony?

Perjantaina Noora kävi ratsastamassa Oonalla. Pidin tuntia kentällä ja otettiin aiheeksi voltit ja ympyrät. Noora kyllästy ratsastamiseen (taas kerran) kesken tunnin ja lopetti jo 25 minuutin jälkeen. Oona oli kiltti koko ajan ja teki niin kuin pyydettiin. Jos rehellisiä ollaan, miulta meinas parikin kertaa mennä hermot, kun Noora ei kuunnellut miun ohjeita yhtään. Voltteja ei olisi tunnistanut ympyröiksi millään ja pääty-ympyrät oli ilmeisesti ihan käsittämättömiä. Mie jopa kävelin pääty-ympyrän ja näytin mistä se menee, mutta silti Noora teki jotakin kulmikasta ympyrä-neliötä kulmaan... Okei, en voi olettaa että 8v jaksaisi kauheasti keskittyä, mutta silti! Joo, valittaminen riittää jo, tuskin ketään edes kiinnostaa... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti