keskiviikko 17. elokuuta 2011

Video ja muuta pohdiskelua

Tein äsken Oonasta uuden videon, katsokaa jos jaksatte. Se on aika pitkä ja tylsä, mutta olkoon sitten vaikka itseäni varten :)

--------------------------------------------------------------------------------------------------
Sitten ihan toisiin aiheisiin. Viimeistä kesälomaviikkoa viedään ja sää on harmillisen sateinen :( Oonan kanssa ei tehdä mitään kummempia, koska Maija halusi ajaa Oonalla tällä viikolla rankempia lenkkejä starttia varten. Kuski-Vilmakin tulee joku päivä kokeilemaan ponia. Koulun alkua pehmentää tuo Oonan startti samana päivänä ja myös se, että meillä on uusi koulu ja viimeinen peruskouluvuosi.

Olen lukenut muiden hevosennomistajien ja -hoitajien blogeja, ja yllätyin kuinka monen poni on sairastunut tai sairaslomalla jalkojen takia. Jostakin luin, että omistaja huomasi hevosen ähkyn siitä, että hevonen piehtaroi eri kohdassa kuin yleensä. En mie tiedä, missä Oona yleensä piehtaroi! Nyt tiedän kuitenkin Oonan keskimääräisen ruumiinlämmön ja osaan sitä seurata. Tiedättekö te, arvoisat lukijat tai muut lueskelijat, hevostenne kaikki piehtarointipaikat, ruumiinlämmön, hengitystiheyden ja pulssin? Rehellisesti sanottuna minä en tiedä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti