perjantai 12. elokuuta 2011

Ei osata mitää :D

Harjoteltiin eilen Oonan kanssa Driving Classin Helppoa ohjelmaa... Mentii kentälle, ja ajettii siellä Merikan kanssa vuorotellen ravikärryillä. Aluksi lämmiteltiin käynnissä ja tehtii voltteja, pysäytyksiä ja peruutuksia. Sitte otettii ravia ja huomasin, että ei osata tehdä voltteja, saati pääty-ympyröitä. Sitte kokeiltii sitä rataa ja huomasin että ollaan surkeita :D Pääty-ympyrät on liian pieniä ja soikeita, kokorataleikkaa ei mene suoraan, ravista pysäytys ja suoraan takasin raviin -mahdotonta-, lopputervehdyskin meni ihan vinoon ;) Ja puhumattakaan temponlisäyksestä! Treeniä, treeniä, tiedetään! Eiköhän me joskus vuonna 2089 olla valmiita kokeilemaan sitä rataa yleisön edessä... Tosin Oona on silloin jo 84-vuotias =)

Ja niistä valjaista, jotka ostin: Ne oli hyvät! Jee! Kokeiltii niitä ensin sellasella pienemmällä silatyynyllä ja huomattii, että Oona näytti ihan tankkeri-norsulta. Vaihettii alle isompi silatyyny, niin näytti jo ihan hyvältä :)

Sitten muita kuvia:


Vimpula


Isak


3 kommenttia:

  1. oonalla taitaa olla aika iso maha, ainakin mitä noista kuvista katsoo :D Nätti ponny sekin on (: Mutta mekin ruvettiin just yhden shettiksen kanssa harrastamaan tuota ajamista. jos jaksat ni käy kurkkaamassa http://lolanelamaa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Jee, kovaa reeniä vaan nyt talvi ja ens kaudella sitten Driving Classeihin näytille!
    Ei se Ilkeekään mitään viime syksynä osannut (no eipä me kyllä siellä luokissakaan tällä kaudella menestytty), mutta kotona se on nyt jo ihan kehuttava ollut.

    VastaaPoista
  3. Lola// Oona on todellakin aika lihava :D Kiva blogi sinulla, saatan seurailla anonyyminä

    worryrock// meillä ei ole talvisin treenipaikkaa, kun kenttä katoaa lumen alle.. No, keksitään jotakin :)

    VastaaPoista