sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Varustepostaus VIII

Tällä hetkellä ei ole muitakaan postausaiheita, joten teen taas varustepostauksen. Tällä kertaa käsittelyssä Oonan laatikko ;)

Oonan laatikko on iskän tekemä puinen laatikko (yllätys), jossa säilytän Oonan tavaroita. Se on tietenkin liila ja edessä lukee Oona :)

Sisältä se on tällainen, siinä on tuollainen taso toisessa reunassa. Järjestelin laatikon hienoksi kuvan ottamista varten, yleensä se on ihan sotkuinen :) Sieltä löytyy siis juomapullo, linimenttipullo, suihkupullo, valjasrasvat ja -saippuat, päiväkirja, sakset, herkkuja, harjalaukku, riimunnaruja, jalkapallo (:D), takki, kypärä ja toppahanskat. Eli vähän kaikenlaista ;)

Blogiin tulee nyt pieni postaustauko, koska me pidetään Riinan kanssa taas huomisesta alkaen leiriä (edellinen täällä). Tällä kertaa hevosina meillä on Linda, Carmen ja joku suomenhevonen ja leiriläisiä taas kolme (Noora M., Kaisa ja Janette). Kaisasta tai Janetesta en ole koskaan kirjoittanut tänne blogiin, ei ole "Oonan tuttuja", mutta Noora M. on (lukijat ainakin tietää). Leirin aikana Merika käy hoitamassa Oonaa, joten seuraava postaus tulee varmaankin perjantaina tai lauantaina ja mätsärithän on sitten sunnuntaina ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti