torstai 7. heinäkuuta 2011

Vau! Kymppi vihdoin rikki!

Ihan aluksi pitää tuulettaa: 11 lukijaa! Eihän se paljolta kuulosta, mutta kun on maaliskuusta asti kirjoittanut alle kymmenelle lukijalle niin nyt tuntuu hyvältä. Vihdoin on kympin raja rikki! Voisitteko te, rakkaat lukijat, kertoa mistä löysitte tämän blogin? Haluaisin tietää, toimiiko mainonta tai missä se toimii parhaiten :)


Sitten eiliseen: Menin vihdoin tallille Merikan kanssa! =) Oona ja Vimpula oli takalaitumella ja jouduin hakemaan ne yksin sieltä, koska Merika ei halunnut shortseissa kävellä nokkospuskissa (Mie olen jo sen verran viisastunut, että menen pitkissä housuissa tallille malkein kelillä kuin kelillä). Vaikka on kädet paketissa, niin sain tuotua ponit talliin, eikä edes haitannut että matkalla oli sellanen oja jonka yli pitää hypätä. Ponit tuli nätisti <3


Tallissa harjattiin Oona ja kauhistelin sen kesä-harjaa. Se on sellasta ohutta ja pehmeetä, vaikka talvisin se on karkeaa ja paksua. Kesäsin Oonan harja näyttää muutenkin ihan tyhmältä :) Mentiin sitten juoksuttamaan Oonaa kentälle liinassa, mutta kuten oletinkin, poni ei keskittynyt yhtään, kun Isak-ori, Vilma ja Ramona hörisi aidan toisella puolella. Yritettiin irtojuoksutusta, mutta Oona vaan jumitti toisten ponien luona, joten vaihdettiin paikkaa. Mentii siihen samaan tarhaan, jossa silloin juhannuksena pyörittiin ja juoksutettiin Oonaa siellä irtona. Hyvin meni jonkun aikaa, kunnes Onzku karkas ja juoksi toisten ponien tarhalle... Sieltä sitten takaisin kentälle juoksuttamaan liinassa, vaikka eihän se kovin helppoa ollut, kun Oonaa ei yhtään kiinnostanut. Lopulta saatiin poni juoksutetuksi ja mentii talliin paarmoja piiloon :)


Oonalla on pako mielessä...

...Ja sitten Oona karkas!


Otsatukasta taluttaen takaisin :)

Lopuksi otettiin vielä tallinpihassa muutamia kuvia Oonan kanssa :) Tässä niistä yksi:

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti