lauantai 30. heinäkuuta 2011

Agilityä selästä

Eilen kävin skootterilla tallilla. Ensin harjasin Oonan tosi huolellisesti! Otin kurat pois kumisualla, sitten loput liat pölyharjalla, putsasin kaviot ja rasvasin ne. Lisäksi vielä selvitin Oonan harjan ja hännän, jotka on ihan mahdottomat! Häntä on aina ihan hirveässä takussa, mutta olen jo tainnut siitä aiemmin valittaa, joten jätetään nyt se valitus pois :) Harjaamisen jälkeen valjastin Oonan ja käytiin pitkästä aikaa ajamassa. Jos sitä kentällä ajamista ei lasketa, niin viimeksi ajoin itse 15.6. eli melkein puolitoista kuukautta sitten! Kylläpä aika menee nopeasti. No, mutta ajettiin 4km ja Oona oli aika laiska, mie taas pelkäsin karhuja (:D). Soitin kännykästä musiikkia ihan täysillä, että karhut lähtis pois ;) Tuskin siellä mitään karhuja oli, mutta mein kodin lähellä oli nähty karhu, ni sitte pelotti kulkee siel metässä.
  Tallilla hoidin Oonan käytävällä ja annoin sen olla vapaana ilman riimua koko harjaamisen yms. ajan. Ihana poni <3
-------------------------------------------------------------------------------------------------



Tänään pidin Orvokille leikkitunnin ilman satulaa. Oona oli aika reippaalla tuulella, se ei halunnut välillä kävellä ollenkaan ;) Rakensin kentälle radan, jossa ensin ylitettiin kuormalava käynnissä,

sitten kuljetettiin kiveä tynnyrin päältä toiselle,
hypätään este,
tehdään pysäytys
ja pujotellaan tolppia. Orvokki tippu koko tunnin aikana 5 kertaa :D

Oonalla on vuoden aikana tullut tasan 3 tippumista ja nyt niihin lisätäänkin jo 5 yhden tunnin aikana ;)
Tässä vielä video:

Ja muuten, ilmoitin eilen Oonan sinne Ravinuorten Match Show'hun, eli 7.8. lähdetään kisailemaan shettis-luokassa ja juniorhandlerissa :)

1 kommentti: