maanantai 25. heinäkuuta 2011

Varustepostaus VI

Nyt saan vihdoin tehtyä näitä varustepostauksia useamminkin, sillä kuvasin perjantaina lähes kaikkia Oonan varusteita, joita en ole vielä kuvannut. Niin, kaikkia, paitsi niitä loimia! Osa I loimista tulikin jo, mutta kakkonen tulee sitten vasta myöhemmin kunhan muistan kuvata ne! :)

Tällä kertaa aiheena riimut:
Vihreä sydänriimu, joka tuli Oonan mukana. Käytän sitä aika paljon ja se näkyy likaisuutena (:D), mutta ihan ehjä on vielä. Tähän riimuun meillä on myös samaa sarjaa oleva naru.

Tämä on jouluriimu, kuten kuvasta voi päätellä. Ostin sen viime jouluksi Oonalle muistaakseni Horzelta. Lisäksi ostimme siihen tuon salmiakki-narun, joka sopii väreihin :)

Ihan ensiksikin, anteeksi hirveästä kuvasta! Parempaa en saanut. No kuitenkin, tämä riimu tuli Oonan mukana ja se on liian iso Oonalle (PONY-kokoinen), eli en käytä sitä juurikaan. Tässä kuvassa se kyllä näyttää aika sopivalta.. o.O

Taas ihan hirveä kuva! Oona ei ollut yhtään edustava... Tämä riimu on kuitenkin kaikkein eniten käytetty (onhan se Oonan väreissä) ja tykkään siitä muutenkin. Olen ostanut siihen kaksi sopivaa narua, toinen on tuo kuvassa näkyvä ja toinen lila-harmaa salmiakki-naru :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti