perjantai 1. heinäkuuta 2011

Leiri!

Nyt on leiri onnellisesti (tai vähemmän onnellisesti) ohi. Syy, miksi leiri sujui vähemmän onnellisesti on miun epäonnisuus. Tiistaina, kun ajoin skootterilla tallille hoitamaan Oonaa, kaaduin hiekkatiellä ja miun vasempaan kämmeneen tuli ällöttävä haava ja polvet naarmuuntui. Samana iltana miun lonkassa oli punkki! Hyi ällö! No, eipä siinä mitään, punkki otettiin pois, mutta kun seuraavana päivänä oltii menossa uimaan polkupyörillä vedettii Jennin, yhden leiriläisen kanssa nuri irtosoralle. Sitten miulla olikin auki toinen polvi, molemmat kämmenet, toinen kyynärpää, kylki ja jalat ihan naarmuilla. Kaiken lisäksi haavat oli ihan täynnä hiekkaa, eli ne piti putsata kunnolla ja se sattui! Menin sitten yöksi kotiin ja aamulla käytii terveyskeskuksessa näyttämässä haavoja. Sattu ihan hirveesti, kun se hoitaja raaputti hiekan jämät haavoista ja laitto vielä sellaset siteet, että ne piti illalla repiä haavoista irti.


Merika-Carmen, Jenni-Linda, Lotta-Baura
 No, eiköhän tämä valitus jo riitä. Nyt voisin kertoa siitä leiristä :)
SU Leiriläisten saavuttua ohjelmassa oli muun muassa ratsuihin tutustumis-tunti ja yöllä leirikaste. Leirikasteessa sidottii leiriläisten silmät pinteleillä ja kuljetettii narussa ympäri pihaa. Ne sai syödä raakaa mansikkaa, jotai heinää ja karkkia ja lopuksi kasteltii ne kylmällä vedellä =) Lisäksi pidettii aarteenmetsästys hepoilla, eli leiriläiset etsi meidän antaman vihjeen avulla aarretta hepoilla ratsastaen ja ajaen.
MA Ensimmäinen ratsastustunti oli esteitä ja minäkin hyppäsin Bauralla pari kertaa, kun Lotta (leiriläinen) ei halunnut hypätä, ellei näe että Baura osaa hypätä. Osasi se :) Sitten oli ilman satulaa-tunti, jolla Lotta tippui ehkä viisi kertaa!
TI Aamulla oli maastotunti (jonka aikana kävin tallilla kaatumassa) ja illemmalla koulutunti. Illalla käytiin Riinan mummon mökillä uimassa ja saunomassa.
KE Ensin oli leikkitunti, jolla ratsukot leikki hippaa ja tehtävärataa. Jenni tippu tunnin aikana ehkä neljä kertaa =) Sitten käytii uimassa, tai oltaisiin käyty ellei me Jennin kanssa oltaisi kaaduttu menomatkalla... Lähin kotiin yöksi, toiset kävi uimassa ja yömaastossa. Lisäksi oli näyttelyt, jonka Lotta voitti Lindalla.
TO Ennen kuin tulin takaisin leirille päivällä, oli leirikisoihin harjoittelu-ratsastus. Sitten tulin katsomaan leirikisoja, jotka oli kenttäkisat, eli koostuivat koulu-,este-ja leikkiradoista. Lotta voitti myös leirikisat :)

Siinä se leiri menikin ja elokuussa pidetään uusi leiri. Toivottavasti en ole silloinkin näin epäonninen! Käykää katsomassa leiripaikan kotisivuja tästä

2 kommenttia: