lauantai 25. kesäkuuta 2011

Juhannusjuhlat

Nyt on juhannus juhlittu ja huomenna alkaa Riinan ja miun pitämä ratsastusleiri :)

Tultii Merikan kanssa puoli kolmelta tallille ja rapsuteltii poneja, kunnes Noora M. ja sen kaveri Sanni tuli tallille. Alotettii tekemällä koivuseppeleitä (jotka mie kyllä tein ite, kun muut katso vierestä). En edelleenkään osaa tehdä seppeleitä, mutta kieputettii vähän oksia ympyräksi niin hyvä tuli :)








































 Sitten sekoilun jälkee haettii Oona ja Vimpula laitumelta. Harjattii molemmat ponit ja vietii sitte Vimpula tarhaan ja mentii juoksuttamaa Oonaa. Ei voitu mennä kentälle, koska Isak (ja kumppanit) oli siinä vieressä, joten otettii käyttöön yksi tyhjä tarha. Harmi vaan, että se tarha oli ihan täynnä vihreetä ja Oona oli koko ajan suu täynnä heinää ;) Juoksutin Onzkua siis irtona ehkä 20 min. Sen jälkeen mentii tallii laittamaan Oonalle valjaat ja käytii ajamassa ihan lyhyt lenkki tiellä, että kaikki sai ajaa vähäsen.




 
















Kun Oona oli hoidettu ja viety Vimpulan kanssa laitumelle, alettii syömää :P Nam, nam herkkuja!
Myöhemmin vielä harjattii muut ponit (Isak, Ramona, Vilma ja uusi Poni) ja Maijan kanssa yritettii saada Iisak astumaan Vilma ;) Vilma oli tainnut potkia ori-raukkaa niin paljon, ettei se uskaltanu tehä mitään.

Isak Vilma


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti