keskiviikko 1. kesäkuuta 2011

Saanko esitellä: Kipa

Kipa on suuri apu minulle ja kavereilleni. Kipa on reipas ja välillä hyvin itsepäinen kaveri. Kipa on peltihevonen, polkupyörä! Joo-o, en tiedä milloin, miksi tai miten Kipasta tuli Kipa, mutta nyt se vaan on Kipa :) Kipa on siis Maijan polkupyörä, jota me käytetään esim. lenkeillä, jos kaikki ei mahdu Oonan kärryihin. Kipan luonteenpiirteiksi on osoitteutunut rauhaton luonne ja itsepäisyys, mutta myös ystävällisyys. Kipa on kova rynnimään, eikä aina pysy lapasessa.



Siitä esittelystä pääsemmekin sitten aiheeseen. Kipa pääsi eilen meidän mukana lenkille, kun Merika ja Krista ajo Oonalla ja mie ratsastin Kipalla. Yhdessä vaiheessa Kipa kävi piehtaroimaan keskelle tietä, hyvä etten alle jäänyt! Mentiin  n.6 km lenkki, muttei ravattu ihan hirveesti, koska oli niin kuuma! Auringossa ehkä 25 astetta :) Oona oli kiltisti, jopa silloin kun haettiin se laitumelta. Silloin nimittäin pitää tulla yhden ojan yli, joka viime kesänä oli Oonalle mahdoton tehtävä. Nyt varauduin raipalla ja nameilla, mutta poni tuli siitä yli ettei mitään. Hieno juttu :)


Sitten meillä oli operaatio kanan nappaus... Maijalta oli päässyt yksi kana karkuun ja me sitten jahdattiin sitä pitkin mettiä :) Kerran oli jo tosi lähellä, mutta en silti onnistunu nappaamaan sitä heinäverkolla! Käytettiin siis heinäverkkoja apuna sen pyydystämisessä, mutta silti ei saatu sitä kiinni.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti