keskiviikko 22. kesäkuuta 2011

Tapahtuma kalenteria

Kun ei ole nyt paljon muitakaan postailun aiheita, niin teenpä tähän pientä tapahtuma kalenteria Oonan kesästä. (Tapahtuma kalenteri taitaa olla yhdyssana, mutta se näyttää niin tyhmältä "Tapahtumakalenteri" :D)

25.6: Juhannusjuhlat
9.7: Ajelutus/talutusratsastus Heinän heiton MM-kisoissa
19.7: Talutusratsastus Savitaipaleen raveissa
7.8: Ravinuorten Match Show

Päivämääristä en ole ihan varma, mutta ovat jotakin suuntaa antavia kuitenkin :) Lisäksi saattaa heinäkuussa olla ponikorttikurssi, mutta enpä tiedä kun unohdin mennä viime Ravinuorten kokoukseen, jossa siitä olisi kerrottu. Lisäksi on vähän epäilystä, ajanko sitä korttia kuitenkaan jos en kerran edes pääse raveihin. Kyytejä ei taida tulla miulle eikä varsinkaan ponille. Mutta katsotaan nyt.

Hei, keksinpä juuri hyvän jutun, josta alan nyt selittämään tähän:
Ratsastusleiri! Eikä mikä tahansa ratsastusleiri, vaan miun ja Riinan järjestämä ja vetämä ratsastusleiri! Juhuu! Ollaan siis järjestämässä pientä leiriä Riinan tallilla, joka alkaa ensi sunnuntaina 26.6. ja päättyy viimeinen päivä kesäkuuta. Sinne on tulossa nyt (vain) kolme leiriläistä, mutta eipä meillä olekaan enempää kuin 3 hevosta. Pidetään siellä Riinan kanssa ratsastustunteja ja järjestetään hauskaa ohjelmaa leiriläisille :) Oona saa jäädä Maijan tallille, eli se ei ole tulossa mukaan leirille. Hevosina meillä on tällä leirillä

Gylina "Linda"
Pleuntje B "Carmen"
Ja Baura, minkä oikeaa nimeä en edes tiedä. Tyhmä Blogger ei anna laittaa niistä kuvia :(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti