tiistai 21. kesäkuuta 2011

Ötököitä

Tosiaan kesän inhottavin asia, eli ötökät on taas ponien kimpussa. Paarmoja on alkanut olla jo ihan hirveästi, itikoita on TOSI paljon ja nyt oli jopa kaksi punkkia hyökänny Oonan kimppuun! Inhottavaa! Kuuluuhan ne ötökätkin Suomen kesään, mutta jotain rajaa! Olen vaan ihmetellyt, että miksi esim. itikoita on edes olemassa. Onko niillä muka joku tarkoitus, kuten mehiläisillä pölyttäminen ja sellai? Tuskinpa vaan! Tänään sain tapettua vaivaiset kaksi paarmaa, joten ei se kyllä muuta niiden kantaa täällä Suomessa ollenkaan...

Joo-o, sitten vähän ilosempiin asioihin. Oonasta on tullut tosi reipas! Yhtäkkiä se on nimittäin alkanut ravata vauhdikkaasti myös pois päin tallilta ja muutenkin meno on vauhdikkaampaa (ainakin ajoittain). Mukavaa, jos poni pysyisi tällaisena! Noora M. kävi tänään ajamassa Oonalla, mentii ravikärryillä 4km. Oli tarkotus mennä enemmänkin, mutta kun oli niin kuuma! Tänään oli muuten aika outo sää; välillä satoi rakeita ja sitten oli taas melkein hellettä. Outoa...
Asiasta nakkimakkaraan, lenkin aikana nähtii hiiri (tai joku päästäinen yms.) joka vilisti tien yli ja hyppäs jonku kikkareen yli :D Nimettii se agility-hiireksi ja naurettii sille aika pitkään :)


Ei liity mitenkään aiheeseen, mutta kuva Isakin rakenteesta. Huom. takajalat on ylempänä, joten näyttää takakorkealta, muttei ole!
 Ajolenkin jälkeen siivottii Nooran kanssa Maijan pihamökki, jotta voidaan nukkua siellä välillä! Tai no, miuta vartenhan se siivottiin, että mie voin siellä nukkua, mutta Noora tulee joskus mukaan :) Lisäksi pyydystettii ihan huvin vuoksi karanneita kanoja, joista yksi teki huvittavan laskeutumisen häkin verkkokaton läpi häkin puolelle!

Siinäpä olikin kaikki tänäiseltä :) Ai niin, olen ensi lauantaiksi (juhannukseksi) suunnitellut juhannusajelua tallille. Pyydän joitakin miun kavereita mukaan ja mm. ajetaan Onzkulla joku lyhyt lenkki ja tehään poneille koivuseppeleet (jos joku osaa tehdä, mie en nimittäin osaa). Yritän keksiä sinne jotakin hauskaa tekemistä :)

1 kommentti:

  1. Agilityhiiri xD.
    Joo, mä en osaa tehdä koivuseppelettä! :D. Tai jos osaan ni siitä tulee pikimmikin koivukasa.. Että silleen.. ;)

    VastaaPoista