sunnuntai 10. heinäkuuta 2011

Talutusratsastusta


Kuva viime kesältä

Tosiaan eilen meillä oli talutusratsastus-keikka Heinän Heiton Maailman Mestaruus kisoissa. Tulin aamulla puoli kymmenen aikaan tallille ja kun Noora M. tuli, haettiin Oona ja Vimpula laitumelta. Harjattii molemmat ponit tallissa ja huomattiin, että Vimpulan toinen silmä oli alaluomesta ihan turvonnut ja silmä vuoti niin paljon, ettei raukka saanut sitä edes auki. Pyyhittiin sitä pyyhkeellä, muuta ei osattu tehdä.
  Kun Eija (Vimpulan omistaja) tuli, oli Vimpulan silmä tietenkin jo vähän parempi. Niin tyypillistä! No, pakattiin kaikki varusteet autoon ja ponit traileriin (Oona meni suoraan traikkuun, eikä edes yrittänyt mennä ohi!!) ja sitten lähdettiin Eijan ja Noora M.n kanssa Ainolaan. Perillä otettiin ponit pois kyydistä ja yhtäkkiä siellä oli "pikkulapsia" joka puolella ihailemassa heppoja. Mutta sitten kun laitettiin Oonalle satula ja Vimpulalle kärryt, oli melkein kaikki kadonnut jonnekkin, hassua :)
  Noin neljän tunnin ajan kyyditettiin lapsia mäkeä ylös ja alas Oonan kanssa (oli meillä toki välillä pidempiäkin taukoja, kun ei ollut asiakkaita) ja käytiin välillä kannustamassa Eijaa Heinän Heiton kisäkentällä. Oona oli ihanan utelias ja halusi mennä joka paikkaan nuuskimaan :)
  Mie eikä Noora osallistuttu Heinän heittoon, mutta Ilmari (Eijan poika) voitti nuorimpien sarjan, Eija voitti naisten sarjan ja Eijan mies tuli toiseksi miesten sarjassa. Jotku oli tainnu vähän treenata!
   Tuottoisa tämä reissu ei ollut, miulle jäi trailerivuokran jälkeen ihan kymmenen euroa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti