tiistai 17. heinäkuuta 2012

Sadekeli-masennus

Tällainen sadekeli vetää talleilu-innon kyllä aika pohjalukemiin! Ties kuinka mones päivä tänään jo on peräkkäin taukoamatonta sadetta ja sääennusteiden mukaan sitä jatkuu vielä yli viikon :/ Vuosi sitten oltiin tälläisissä tunnelmissa, epäreilua!


Eilen menin päivällä tallille, suunnitelmissa ajaa Oonalla joku lyhyt, mutta reipas lenkki. Kuitenkin alkoi sataa kuin saavista kaatamalla ja ukkonen jyrisi pelottavan lähellä, joten päädyinkin vain letittämään Oonan harjaa ja vein sen sitten takaisin laitumelle. Illalla puoli yhdeksän aikaan sää hieman selkiintyi, joten päätin hetken mielijohteesta lähteä tallille. Valjastin Oonan pikaisesti ja lähdin sitten ajamaan, Oonan sadeloimi peittonani :) Mentiin noin 9km pitkä lenkki, aikaa kului 1h 40min eikä Oona tullut edes hikeen! Kello olikin sitten jo yli 11 kun pääsin lähtemään kotiin.

Tänään pysyttelin taas aamupäivän sisällä ja menin tallille kuuden aikoihin Elinan (Sirun omistajan) kanssa. Laitettiin poneille varusteet ja lähdettiin maastoilemaan. Ajettiin edestakasin kaikenmaailman metsäpolkuja ja pikkuteitä, jolloin matkaa kertyi reilu 7,5km :) Oona meni ajoittain tosi hyvää ja kovaa ravia, kun motivaattori-Siru veti kiitolaukassa ohi ;)

2 kommenttia:

  1. Ratsastaks sä tossa sirulla :)? Sulla on tosi kiva blogi!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ehen, en minä nyt noin hyvin ratsasta :D Se on Sirun omistaja Elina!

      Poista