sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Pään tyhjennys-postaus


Tämä postaus on koottu tämänhetkisistä ajatuksistani, joita yritän saada johdonmukaiseen järjestykseen lukemista helpottaakseni. Sekaan sirottelen kuvia viime päiviltä, enimmäkseen eiliseltä :)


Käytiin eilen Lappeenrannassa ja sorruin taas ostamaan Oonalle pari täysin turhaa, mutta hirmusen suloista varustetta :)


Mukaan tarttui siis kärpäsotsapanta, tämä oli alennuksessa 4€ sekä riimunnaru, joka oli alennuksessa 4,90€. Kumpaakaan en olisi oikeasti tarvinnut, mutta alan olla jo aika varma, että minulla on jokin pakkomielle lilaan tavaraan. Sentään onnistuin jättämään lilan pääharjan hyllyyn, vaikka se houkutttelikin kovasti ;) Samalla reissulla saimme ostettua raveja varten valkoiset ajohousut. Nämä ovat ihan tavalliset ulkohousut, mutta ostin vaan sen verran isot, että talvella mahtuisi toppahousut alle!


Ensi perjantain raveihin tilaamani ajotakki ei valitettavasti ehdi, mutta kun kysyin Oonaa ennen ajaneelta Vilmalta, tämä sanoi että enköhän voi mennä lilassa hupparissani, jossa ei ole huppua vaan ylös nostettava kaulus. Toivottavasti siitä ei tule mitään sanomista, mutta taidan silti varmuuden vuoksi ottaa mukaan äitin lilan ulkoilutakin.


Tälläkin hetkellä mielessä pyörivät vaan ne ravit. Jännittää jo ihan kamalasti! Oona on viime lenkeillä juossut aika kovan näköisesti, sekä tuntuisesti. Kuitenkaan en usko, että saataisiin kirittyä paalun poneja kiinni 40m takamatkalta, varsinkaan, kun yksi niistä juoksi juuri uuden ennätyksen 3.12! Oonan pitäisi juosta ehkä kolmea minuuttia saadakseen sen kiinni, mutta en nyt jaksa laskea tarkemmin. Olen tehnyt jonkinlaista veikkausta siitä, miltä ravien tulokset tulisivat näyttämään ja aikalailla arvailemalla päädyin seuraavaan tulojärjestykseen:
5 Niemenpellon Zäpäkkä, 2 Little Gladiator, 3 Evette, 6 Moonshine's Night Star, 1 Leijonamielen Riiviö, 7 Björkåsens Pelé, 8 Algabay Amaranth, 9 Sörbys Zonata, 4 Golden Girl


Kyllä, olen veikannut Oonan toiseksi viimeiseksi, mutta yritän vain olla realistinen. En halua odottaa liikoja, etten pettyisi. Joka tapauksessa yritän ajatella, että maaliin pääseminen on riittävän hyvä suoritus, joten tavotteiden asettaminen on aika hankalaa. Päädyin kuitenkin seuraaviin tavoitteisiin, jotka ovat hyvinkin samanlaiset kuin viimeksi:
- ei viimeisenä maaliin
- ei hylkyä
- ei ollenkaan laukkaa
- ennätys alle 3.25,0
Jos näihin päästään, olen tyytyväinen. Tuppaan vaan aina odottamaan liikoja, joten petyn hyvin helposti :(


Vielä on muutama päivä aikaa "treenata" (niinkuin siitä muka mitään hyötyä enää olisi), mutta tänään olisi suunnitteilla ratsastus tai jokin muu vastaava kevyempi juttu ja maanantaille ja tiistaille reippaat ajolenkit, joiden jälkeen pidän ke ja to vapaata energian keräämistä varten. Eilen tehtiin 10km ajolenkki samalla kun ratsastettiin Merikan kanssa Sirulla ilman satulaa. Oona meni tosi kivasti, samoin Siru ja kestettiin taas selässä, vaikka minä meinasin pari kertaa tippuakin :)

11 kommenttia:

 1. aa miulla on niin kova ikävä sippee <3 kai poni on ollu kiltisti?:D

  VastaaPoista
 2. Itse sain joskus huomautuksen, kun ajoin tavallisessa hupparissa epäasiallisesta pukeutumisesta... Sen jälkeen startit ajoinkin kunnon ajopuvussa, jonka tilasin. Mistä olet tilannut pukusi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua, ehkä en sitten uskallakaan mennä siinä hupparissa. Tuleekohan siitä huomautusta, että ilmoitin takin väriksi lilan, mutta ottaisinkin lilan takin, jossa on myös mustaa? Tilasin sen ajotakin funnyponnytexiltä :)

   Poista
 3. Mulla oli ilmoitettuna ajovärinä pelkkä sininen ja ajopuku sini-valko-musta, eikä mitään sanomista tullut koskaan. :D Itse tilailin aikanaan haalarit + takin tältä ajopukuvalmistaja Miralta.

  VastaaPoista
 4. Katoppa mun blogi, siellä on asiaa teiän blogista: ponyyears.blogspot.com

  VastaaPoista
 5. Onnea raveihin Mirka! Ja tietysti myös Oona! ;)

  VastaaPoista