torstai 19. heinäkuuta 2012

Paniikki!

Ravit on jo huomenna ja viimeistään nyt iskee kauhea paniikki! Odotan niitä innolla enkä malta odottaa huomiseen, mutta toisaalta taas olen ihan kauhuissani ja melkein tutisen pelosta. Miten voin muka mennä raveihin ohjastamaan, kun en edes tiedä mitä pitää tehdä! Nyt sen vasta tajuaa, että en oikeasti tiedä kilpailupäivän tapahtumista mitään, aloin miettiä aikatauluja enkä edes tiedä kuinka aikaisin raveihin pitäisi mennä. Enkä osaa verkata oikeassa paikassa oikeaan aikaan, enkä mennä esittelyyn ensimmäisenä, enkä voltata koska unohdan sen kuitenkin! Apua :o


Pitääkö ohjastajan tehdä ennen raveja muuta kuin verrytellä ja hakea kilpailunumero? Riittääkö että menen radalle reilun tunnin ennen starttia? Milloin radalla saa käydä verryttelemässä? Ohjataanko meidät oikeaan aikaan esittelyyn?

Jos nyt näistä raveista selvittäisiin kunnialla, niin voitaisiin hyvillä mielin jatkaa eteenpäin!

15 kommenttia:

  1. Voin vastata noihin sun kysymyksiin! :)
    Ekaan kysymykseen: ei oikeastaan, paitsi valjastaa poni (tietenkin) ja pukea tietty omat ajovaatteet päälle :)
    Toiseen kysymykseen: No riippu kuinka paljon lämmität ja onko raveissa koe- tai/ja opetuslähtöjä :) Listoja kun katsoin niin siellä on koelähtö klo 17.30, niin siihen aikaan ei ainakaan voi mennä radalle, ja tuskin menetkään, koska siitä on vain 10 minuuttia starttiin :) Eli riippuu ihan siitä että kuinka monta kierrosta sä Oonaa lämmität :)
    Kolmanteen kysymykseen: No just silloin kun ei ole niitä koe- ja opetuslähtöjä :)
    Neljänteen kysymykseen: Juu, ohjataan :) Lappeenrannassa kun on se kokoontumisrinki siinä aika lähellä sitä porttia mistä radalle mennään, niin siinä vaan pyörit ja sitten sun ei itseasiassa tartte edes miettiä että kenen perään sun pitää siinä kokoontumisringissä mennä koska ootte suurin numero niin pienemmät numerot tulee sitten sun perään oikeassa järjestyksessä :) Sitten joko siinä kokoontumisringin keskellä tai sen vieressä on ne tyypit jotka sitten huutaa sulle milloin pitää mennä esittelyyn :) Mutta jos niitä tyyppejä ei siinä ole, niin siellä kyllä kuulutetaan esim että "Minuutti ponilähdön esittelyyn". Silloin voi kiertää vaikka kerran tai kaksi vielä sen ringin ja sitten lähdet esittelyyn :)

    Toivottavasti tuosta oli apua! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tuosta oli paljosti apua :) Helpottaa ainakin vähän jännitystä!

      Poista
  2. Tsemppiä ja hyvin se meneee!!:)

    VastaaPoista
  3. Onnea! Toivottavasti sijoitutte hyvin! :D

    VastaaPoista
  4. Peukut täälläkin pystyssä, hyvin se menee!(:

    VastaaPoista
  5. Moikka!

    Tää ei liity sun starttiin mutta kannattaako 15veen ottaa shettis?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Miksei, riippuu varmaan siitää mitä aiot sen kanssa tehdä. Raveissa ehdit vielä ajaa muutaman vuoden ja muissa shettis-jutuissa ei olekaan ikärajoja :)

      Poista
  6. ^Pilkun viilausta, ponimontéen ei saa enää osallistua ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, no yleisestikään ei varmaan monet 15veet ole tarpeeksi pieniä ratsastamaan, joten en ajatellut sitä :)

      Poista
  7. Kiitos vastauksesta ravein sillä menisin ja monteen liian iso olen:)

    VastaaPoista