torstai 5. heinäkuuta 2012

Mätsärit lähestyy ja jännitys tiivistyy

Miehikkälän oriyhdistyksen järjestämä Match Show lähestyy ja lähestyy! Ne ovat siis jo lauantaina, 7.7. ja sinne olisi tarkoitus suunnata Oonan kanssa säihkymään. Edelleenkään ei ole tullut minkäänlaisia "lähtölistoja" jotta tietäisi kannattaako kilpailupaikalle saapua heti aamusta vai onko oma vuoro vasta myöhemmin aamupäivällä. No, jossei mitään pian kuulu, mennään heti puolikymmeneksi sinne, jotta ehtii varmasti myös verrytellä jos sattuukin olemaan ensimmäisenä :)

Utin mätsärit elokuu 2010

Kylläpä on viime mätsäreistä jo aikaa, ne olivat viime elokuussa eli melkein vuosi sitten! Silloin pärjättiin tosi hyvin, oltiin ponit-luokan kolmansia! Toivottavasti tälläkin kertaa tulee menestystä ettei tule ihan turha reissu.

Hubsin mätsärit toukokuu 2011

Tällä kertaa meillä ei kyllä ole yhtä hohdokkaat varusteet kuin aiemmin, jolloin käytimme lainattuja näyttelysuitsia. Nyt esitän Oonan tavallisissa ratsusuitsissa, mutta irrotan muhkean turpahihnan ja vaihdan sen kapeampaan joka korostaa Oonan päätä kauniisti. Lisäksi vaihdan kuolainrenkaat pienempiin, sillä nekin saavat Oonan pään näyttämään sirommalta. Jos jollakin on myynnissä tai tarpeettomana shettikselle sopivat näyttelysuitset (ja mielellään talutin), laittakaa ihmeessä sähköpostia oona.poni@luukku.com :)

Ravinuorten mätsärit elokuu 2011

Pian mätsäreiden jälkeen onkin jo Lappeen ravit! Ne ovat siis 20. päivä ja yhtäkkiä tuntuu että ne ovatkin jo ihan lähellä. Apua! Lähestyviä raveja varjostaa se, etten ole vieläkään saanut ajotakkia tai housuja ostettua.. Aloin kysellä takkia jo toukokuussa eräältä yksityiseltä valmistajalta, mutta hän ei ole enää aikoihin vastannut viesteihin, joten ongelma on nyt takin saaminen ajoissa. En sitten tiedä mitä teen ellen saa sitä ajoissa :/

2 kommenttia: