sunnuntai 13. marraskuuta 2011

Viime päivät lyhyesti

Anteeksi tämä venynyt postausväli, mutta ei täällä meilläpäin ole kauheasti mitään tapahtunutkaan!

Torstaina Oonalla oli vapari, koska miun piti ehtiä hakemaan TET-sopimukseen allekirjoitusta tulevalta työnantajalta :) Menen tänä vuonna leipomoon! Joo, ei liittynyt aiheeseen :)

Torstaina oli aika kylmä :S

Perjantaina käytiin Nooran kanssa ajamassa Oonalla lyhyt lenkki, noin 3,5km. Meinaa nämä arkipäivät olla jo liian lyhyitä ajamiseen, kun pimeä yllättää niin aikaisin :/ Tosin selailtuani hevostalli.netin foorumia löysin sellaisen idean, että laitan itselleni sekä Oonalle otsalamput ja asennan kärryihinkin valot. Sitten voidaan ajella vähän pimeämmässäkin! Heijastimia meillä onkin jo aika paljon :)

Lauantaina eli eilen oli koulua! Yäk, lauantaina koulua! No, selvisinpä siitäkin hengissä ja heti sieltä päästyämme mentii Merikan ja miun kaverin Riinan kanssa Sirulle. Laitettii Sirppa tallissa valmiiksi (kunhan ensin saatiin se naruihin...) ja lähettii sitte ratsastamaa hiekkamontulle. Merika ratsasti sinne ja mie ratsastin takaisin. Siru oli kyllä sellasella pöllö-tuulella, ettei mitään rajaa! Kaikki, siis ihan kaikki, oli pelottavaa ja poni jumittikin aika pahasti alkumatkasta... Silloin kun Siru jumittaa, se hyppii pystyyn (ei kuitenkaan korkealle), peruuttaa yli metrin syviin ojiin (ei onneksi aina) ja muuten vain hyppii. Takaisin tallille päin tullessa Siru potkaisi Riinaa, kun Riina pyöräili hieman Sirun takana, mutta ei onneksi osunut. Heti kun Siru oli hoidettu, riennettiin kotiin ja mie lähin samantien putsaamaan Oonan karsinan. Onzku oli taas niin söpö ja ihana, etten olisi millään malttanut jättää sitä, mutta lopulta miun oli pakko lähteä kotiin. Poni sai taas vaparin :) Laskin tässä että kuljettua matkaa tuli aika paljon: 3km(koulumatkat kävellen)+7km(matkat Sirulle ja takaisin pyörällä)+2,5km(pyöräily, kun Merika ratsasti)+2,5km(ratsastus)+3km(matkat Pöntylään kävellen)=18km!

Tässä taas yksi tylsä video, katsokaa jos jaksatte :)

Tänään menen ihan kohta pitämään Mimmille ja Miinalle tuntia shettiksillä. En vaan ole vieläkään keksinyt, mitä laittaisin ne tekemään ;)

25.11. on joulutori, jolloin mennään Oonan kanssa keräämään meille luokkaretkirahaa! Laitan ponille itsetehdyt joulupintelit, joululoimen, riimun ja tonttulakin, sitten kaikki saavat ratsastaa tonttuponilla :)

Edustava kuva Oonasta viime talvelta joulukamppeet päällä :)

5 kommenttia:

 1. Hieno toi vika kuva Oonasta♥
  Kiva kun poni viihtyy uudessa asuinpaikassaan.. Toivottavasti vielä nähdään sekä Oonan että omistajan kanssa ;). Kivahan sillä oli ajaa!

  VastaaPoista
 2. Teitkö ite ton loimenkin?(:

  VastaaPoista
 3. Noora M.// Oona viihtyy tosi hyvin Pöntylässä :)
  Anonyymi// Joo, loimikin on itsetehty :) Tosin äiti auttoi (tai mie autoin äitiä?) :D

  VastaaPoista
 4. Vähän söpö :)) Mistä ostit nuo joulupintelit/suojat? (:

  VastaaPoista
 5. Nuo joulupintelitkin on itsetehdyt, tuli paljon halvemmaksi kuin ostaa esim. Hööksistä :)

  VastaaPoista