perjantai 18. marraskuuta 2011

Huima pomppuponi!

Tänään käytii Merikan ja sen kaverin Kristan kanssa hoitamassa Oona. Päätettii irtohypyttää ponia, mutta ongelmanahan oli se, että kentällä ei ole joka sivulla aitoja. Yritettii silti ja rakennettii kuja tallin puoleiselle pitkälle sivulle ja laitettii siihe kaksi estettä. Alotettii juoksuttamalla ponia liinassa ja laitettii se sitten menemään kujaa niin, että Krista talutti ponin kujan alkuun, Merika huitoi raipalla ja mie otin ponin vastaan kujan lopussa. Ensimmäinen este oli koko ajan 40cm, toista nostettiin aina vähän väliä ja lopulta se oli 85cm! Oona ei ole koskaan hypännyt niin isoa estettä, huima pomppuponi!

85cm! Laatu 10+ :) Sitä paitsi näyttää, että Oona on jääny roikkumaa toho esteesee ;)

Oli muuten aika mielenkiintoista huomata, miten Oona reagoi viheltämiseen. Olen aina välillä vihellellyt hakiessani sitä tarhasta, mutta Oona ei ole näyttänyt välittävän siitä. Tänään tuossa kujalla ottaessani sitä vastaan Oona oli ihan pihalla siitä, mitä sen piti tehdä eikä antanut kiinni. Heti kun aloin viheltää, poni tuli luokse korvat hörössä ja sitten homma alkoi toimia ;)

5 kommenttia:

  1. Vau! Voisinko vaikka jos ensi kesänä pidät minulle leirin niin voisinko kokeilla oksereita ja ajamista ja muitakin isoja esteitä!!! <3 :) T:orvokki

    VastaaPoista
  2. Minkä kokoinen este se oli minkä menin sillon elokuussa vikalla kerralla siellä entisellä tallilla se iso jonka hyppäsin ei se okseri vaan se pysty!? :)

    VastaaPoista
  3. Jos pienen leirin pitäminen onnistuu, niin voit toki kokeilla ajamista ja hieman isompiakin esteitä, jos Oona on sen oloinen että hyppääminen onnistuu. Tietysti voit kokeilla noita myös tavallisella tunnilla :)

    En muista tuon kyseisen esteen korkeutta, mutta sillä tunnilla hyppäsit 20-50cm esteitä :)

    VastaaPoista
  4. Sinun ei tarvitse pitää stä leiriä jos ei ole aikaa! ei me titenkään pakoteta sinua pitämään voisin muutenvaan tulla katsomaan oonaa!<3 Oona <3

    VastaaPoista