perjantai 4. marraskuuta 2011

Sumuinen marraskuu

Aika menee ihan hirmu nopeasti, nyt on jo marraskuu! Tässä kuussa vietetään ensimmäistä adventtia ja sitten tulee joulu! <3 Voisin nyt vähän säästää rahaa ja ostaa sitten Oonalle jotakin ihanaa joululahjaksi, kuten uuden silatyynyn, y-rintaremmin ja niskatyynyn (huomatkaa, että nyt tiedän jo sen "korvahommelin" nimen!). Ja kyllähän sitä voisi ostaa uuden sadeloimen, satulahuovan, riimun ja ihan kaikkea mitä keksii, mutta varat ovat rajalliset. Laskin, että nuo ravivarusteet maksaisi 44€, sitä nyt tavoittelen :)

Tänään on ollut todella sumuista koko päivän! Innostuin tallimatkaa kävellessäni hieman kuvaamaan tuota sumua, mutta mitään onnistuneita kuvia en saanut. Tässä kuitenkin pari, joista näkee tuon sumun määrän!


Pidin Oonalle tänään hieman rennomman päivän, koska pimeä tulee jo viideltä (kamalan aikaisin!), eikä koulupäivinä silloin ehdi ajamaan. Mentii ponin kanssa kentälle, miulla taskut täynnä porkkanaa. Sitten tehtiin löysällä narulla sellaisia tehtäviä, että käveltii vierekkäin ja miun pysähtyessä Oonankin piti pysähtyä. Lopulta tehtii tätä jopa laukasta :)

Tässä vielä letti, jonka tein ponille tallissa mutta purin samantien :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti