tiistai 1. marraskuuta 2011

Tallipäivä videona

Tänään Noora (pikkusisko) kävi taas ratsastamassa Oonalla, pidin sille ja Oonalle "estetunnin". Noorahan ei ole koskaan ennen hypännyt, mutta halusi nyt kokeilla. Ensimmäinen este ei mennyt kovinkaan hyvin. Oona hyppäsi hyvin, mutta Noora jäi jälkeen ja tippui. Toisella ja kolmannella kerralla Oona ei edes hypännyt, juoksi vain yli :D Lopuksi otettiin satula pois ja Noora meni taas hetken ilman satulaa. Sitten kokeiltiin pitkästä aikaa takaperin ratsastusta, mutta Oonasta löytyikin pukkinappula! Se alkoi yhtäkkiä vaan pukittaa, kunnes Noora tippui. Pudotusta pehmensi se, kun ehdin tarttua tyttöä takista kiinni :)

Ratsastuksen jälkeen haettiin vielä muut hepat sisälle. Viimeksi, kun otin heposet sisälle, Cebe tuotti hieman ongelmia... Se on yleensäkin aika hankala taluttaa ja silloin se aina syöksähti eteenpäin kun käänsin sen turvan kohti tallia. Lopulta menimme puoli matkaa peruuttaen ;) Tällä kertaa onnistuimme menemään ihan etuperin, mutta ei se matka ihan hyvin kuitenkaan mennyt :)

Tein tämän päivän videomateriaalista videon, jossa näkyy muun muassa Nooran molemmat tippumiset ja vähän Ceben sekoilua ;) Katsokaa taas youtubesta!

2 kommenttia: