torstai 9. toukokuuta 2013

Viimeinen kerta Töhöllä

Tänään oli viimeinen kerta kun pääsin ratsastamaan Töhöllä. Ja samalla viimeinen kerta kun edes näin ruunaa..Töhis lähtee viikonlopun aikana takaisin omistajansa omalle tallille, jossa se sitten ottaa vastaan ostajaehdokkaita. Toivottavasti herra saa hyvän ja arvoisensa kodin!


Tänään Jutta piti meille estetunnin. Alkuun yritin vain ratsastaa Töhöä rennoksi, jonka jälkeen alettiin hypätä. Mentiin esteitä siten, että ensin hypättiin yksi, sitten tehtiin ravissa kahdeksikkoa jotta Töhö rauhoittui (se innostuu esteistä niin paljon) ja sitten hypättiin uudelleen. Töhö hyppäsi aika korkealta, joten jäin aika paljon jälkeen hypyissä, mutta silleen jännästi vasta laskeutumisvaiheessa :D

Haha, tämä on aika mielenkiintoinen :D

Sen lisäksi, että tänään oli viimeinen päivä Töhön kanssa, on tänään myös se päivä, jolloin olisimme olleet Oonan kanssa mätsäreissä Kouvolassa, jos poni ei olisi joutunut karanteeniin... Vähän haikeata. Huomenna menen Jennin kanssa leiriavustajakoulutukseen, jossa meneekin sitten koko viikonloppu. Sen takia en ole enää näkemässä Töhöä, kun se lähtee. Kaiken lisäksi en edes ole luultavasti pääsemässä leiriavustajaksi, sillä olen vain varalla. Jeah, nyt tämä menee vaan valittamiseksi.. :D

28 kommenttia:

 1. Tosi harmi juttu :( Ajattele silt kannalta, et oot oppinu töhöltä paljo ja se myös siulta, oot vieny sitä paljo eteepäi! kyl siulle toineki tykkiponi löytyy vielä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, no Oona saa toimia mun tykki (tykinkuula) ponina :D

   Poista
 2. Niin, onneksi sulla kuitenkin on iki-ihana Oonuska :) <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, harmi vaan kun en pysty ratsastamaan sillä. Muuten Oona onkin täydellinen :)

   Poista
 3. aika kamala toi sun este istunta xd

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja miksi olinkaan estetunnilla?

   Poista
  2. No sulla onkin varmaa vara tulla ilkuu ku ite et osaa..!!

   Poista
  3. *siis haukkumaan Mirkaa!!!

   Poista
 4. voi eii... mutta toivotaan että Töhö pääsee arvoiseensa paikkaan, mukavalle omistajalle! <3 tsemppiä, kyllä jossain on se hevonen sua varten :) ja onhan sulla Oona<3

  VastaaPoista
 5. Töhis olis aivan unelma mut aivan liian kaukana!!:( Onko tästä virallista myynti-ilmoitusta??

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En tiedä, onko Töhöstä myynti-ilmoitusta, en ole ainakaan huomannut! :)

   Poista
 6. Mil sie sit ratsastat? :( :)

  VastaaPoista
 7. Herää kysymys miten sen Töhön voi viedä ennen kun karantteeni ohi?? Jotain tolkkua tuohon toimintaan. Karantteeni tallilta ei saa siirtää hevosta mihinkään ennen kun karanteeni purettu!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Karanteeni on vain pikkutallin puolella, eli jossa mm. Oona asustaa. Kylmän tallin hepat tarhaakin eri paikassa eikä karanteeni siis vaikuta "ison" tallin heppoihin, kuten Töhöön.

   Poista
  2. No ehkä tallinomistaja nyt sen verran tietää, ettei karanteeni hevosia saa siirtää! xD Töhö ei vain satu olemaan siinä karanteenissa..

   Poista
 8. Toivottavasti Töhöliini saa kivan kodin! :) <3

  VastaaPoista
 9. Tuo kuva 7 on ♥ jäin toljottamaan sittä puoleksitunniksi :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, se on kyllä hieno :) Harmi vaan että se on vähän epätarkka..

   Poista
 10. sori oon tyhmä ku oon alottanu ihan vasta ratsastuksen mutta mikä on ratsastuksessa kahdeksikko, onko se niinku ylhäältäpäin katottuna 8:n muotonen "kaks kokorataleikkaa"? :D

  entä miten tehään avot & sulut?

  muutkin voi vastata..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, kahdeksikko on juuri sellainen! Avoista ja suluista en osaa sanoa :D

   Poista
 11. Töhö oli ihan paras!! Tykkäsin ihan järettömästi siint! Tippa linssis rapsuttelin sitä muutto päivän aamuna... -Ensiaskeleen talli- (mikko)

  VastaaPoista