keskiviikko 1. toukokuuta 2013

Sirua moikkaamassa

Viime viikonloppuna käytiin moikkaamassa pitkästä aikaa Sirua, sekä samalla tietysti Elinaa. Uudemmille lukijoille hieman selvennystä: Siru oli minun ja Merikan liikutusponi yli vuoden ajan ennen muuttoa tälle uudelle tallille, ja Elina on Sirun omistaja sekä meidän kaveri! :D


Lauantaina käytiin ensin ratsastamassa Sirulla. Sippe oli niiin pieni, voi että! Ja Siru oli laiskistunut todella paljon :D Ensin Merika ratsasti Sirulla ehkä puoli tuntia, samalla kun Elina ratsasti liikutushevosellaan Maikilla. Itse ratsastin Sirulla ehkä vain vartin kentällä, mutta lopuksi käytiin sen lisäksi maastossa! Elina näytti mukavan järvenrannan, jossa hetken aikaa kahlailtiin ennen kuin (sekoilemisen jälkeen) palattiin takaisin tallille.

Merika ja Siru
Minä ja Siru!
Kamalan ongelmallinen etukeno..
 
Talleilun jälkeen palattiin kaupan kautta Elinalle. Syötiin hyvin ja katsottiin Salkkari-elokuvaa loppu ilta :D
 
Elinan ihana Peppi-koira!

Sunnuntaina vuorossa oli Sirun irtojuoksutusta kentällä. Poni oli harmi vaan aika laiska, kun ei jaksanut edes yhtä pukkia tehdä! Mutta mitäs pienistä, hienoja kuvia (ja videoita) tuli silti :)

Siru-formula!
 
Juoksutuksen jälkeen käytiin vielä metsäkävelyllä, jonka aikana käytiin tutustumassa pelottavaan maakellariin ja todella jyrkkään kuntoilumäkeen!
 
Kiipeää, kiipeää!

Loppuun vielä video näistä kahdesta päivästä! Ja juurikin tämä video on syypäänä tämän postauksen myöhäiseen ilmestymiseen, sain tuon nimittäin tehtyä vasta tänään valmiiksi! Mutta nauttikaa, ja laittakaa ihmeessä kommenttia! :)


20 kommenttia:

 1. ihana postaus (: ja onpa siru muuten nätti :)
  ja teetkö muille bannereita? :)

  http://shettispoweria.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Olen tehnyt muutaman bannerin muillekin, mutta en ole todellakaan mikään hyvä niitä tekemään! :D

   Poista
 2. Kiva postaus ja mukava kuulla Sirunkin kuulumisia! ;)
  mitä noi kissat sekoili tuolla? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ne kissat oli ihan parhaita! Ne vaan leikki keskenään ja niistä sai aika hauskoja pätkiä :D

   Poista
 3. Onko tämä Siru-poni oikealta nimeltään Zhica? Jos näin niin olen hoitanut ja ratsastellut tätä siellä tallilla Joutsenossa, mihin se Hollannista tuli.. :) mukavaa nähdä että voi hyvin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vastaan Mirkan puolesta, mutta sama poni :) haluaisitko laittaa minulle sähköpostia (elina-h@live.fi), olisi kiva tietää jotain Sipen alkuajoistakin :)

   Poista
 4. Onpas Siru söpö! :3 Oot kyllä taitava tekemään videoita, ei voi muuta sanoa :)

  VastaaPoista
 5. 0:37 tosta videosta ::D hieno video ja tuo Siru on tosi sulonen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, arvaa vaan miten nauroin tuolle kun kuvasin sitä! :D

   Poista
 6. Miten saa tuon blogin laitaan tuollaisen navin? Siis missä sulla on toi mirka ja muut yms. Ja vielä, miten saa taustan väriä vaihdettua? Vastaile tänne niin katson täältä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menet ulkoasu-sivulle, ja klikkaat blogitekstit-laatikon vierestä Lisää gadget. Sieltä voit valita esim. lukijat-luettelon, kuvan tai välilehden yms. Taustan väriä voi vaihtaa kun klikkaa Malli-sivulla Mukauta-nappulaa ja sieltä Taustaväri! :)

   Poista
 7. Tosi kiva postaus! Ja ihana video ;) !

  VastaaPoista
 8. Miulle sais tehdä ihan minkäläisen hyvänsä bannerin:D Olisin tosi kiitollinen! Jos haluaisit/voisit niin olis ihanaa. Oot tosi mahtavan taitava tekee videoita ja kaikkea sellasta. Ootko tulossa oonan kanssa LauKan kisoihin 26.5.2013? Kisakutsu löytyy Ratsuryhmä sivulta! Olis kiva nähä paikan päällä näin mahtava bloggaaja livenä;D!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voinhan minä jonkunlaisen bannerin yrittää väsätä, mutta ei pidä odottaa liikoja :D Laita vaikka sähköpostia oona.poni@luukku.com

   Ja noihin kisoihin saatetaan vaikka tullakin, katsotaan millaiselta kalenteri näyttää siinä vaiheessa :)

   Poista
 9. Aivan ihana videoo! <3

  VastaaPoista