tiistai 28. toukokuuta 2013

Pikkuponi kukkamerihädässä


Joku saattaa vielä muistaakin lauantaina postaamani Päivä tallilla -videon. Siinä vilahti hetken aikaa aivan upea pelto, joka oli aivan keltaisenaan kukista! Löydettiin se Oonan kanssa talutusreissulla, kun käytiin tutkimassa metsäpolkuja. Seuraavana päivänä, eli sunnuntaina selvisi että juuri samainen pelto oli eräs joutomaapelto, jonka Merikan kaverin Kristan tädin naapurit (hankalaa :D) omistavat ja jolla me saamme ratsastaa ja ajaa aivan vapaasti aina kun haluamme! Merika sanoi pellon olevan 8 hehtaaria (en tiedä kuka hänelle niin sanoi), mutta omasta mielestäni se ei ole ihan niin iso, mutta oikeasti iso kuitenkin! Pelto on ihanan tasainen (= ei kuoppia) ja sieltä löytyy hienoja kuvauspaikkoja, kuten jyrkkä laukkamäki ja pari tasannetta, joissa voi mennä hevosen kanssa pelkkä taivas taustana! Aah, tällä pellolla tullaan varmasti kuvaamaan jatkossa paljonkin kuvia ja videoklippejä!


24 kommenttia:

 1. Voi että miten ihania kuvia!!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos kovasti! Tausta saa tavalliset ajokuvatkin näyttämään niin hienoilta :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Niin on, toivottavasti se kestää vielä toiseenkin kuvauskertaan! :)

   Poista
 3. aivan ihania kuvia, en kestä! miksei meillä ole tuollaisia paikkoja missä kuvata? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kerrankin meille sattuu joku hieno paikka, tuntuu että kaikilla muilla on niin täydelliset kuvauspaikat :D

   Poista
 4. Oletko koskaan ratsastanut Oonalla :) ?? Ja jos et niin miksi et edes joskus käväisi sen selässä ja kun voisit vielä ihan hyvin sillä ehkä 1 kerran kuukaudessa ratsastaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mun mielestä on ihan hyvä antaa pikku ratsastajien ratsastaa Oonalla, ettei selkä kippeeny tms.:) (en siis tarkota todellakaan että oisit Mirka mitenkää painava!)

   Poista
  2. No siis minähän ylitän Oonan painorajan reilusti yli kymmenellä kilolla ja pituusrajan n. 30 sentillä, joten en siis todellakaan voisi ratsastaa sillä edes kerran kuussa, sillä Oona kuolisi siihen paikkaan :D

   Poista
  3. mutta oletko ikinä ratsastanut sillä?? ::D)

   Poista
  4. Oho, unohtu tohon vastata, mutta siis joo, pari kertaa kävin Oonan selässä kun olin vielä pienempi :D Kunnolla en ole koskaan sillä ratsastanut, mutta vähän!

   Poista
  5. minkäläinen se oli??? olis tosi kivaa nähä jos oonal menis joku kokenut .)

   Poista
  6. No aika hauska :D Sellanen shettis!

   Poista
 5. ihania kuvia, toi tausta on niin ihana! :3

  VastaaPoista
 6. Haha voin kuvitella sit ku noi voikukat(?) muuttuu semmosiks valkosiks untuvapalloiks ja kun meette hevosten kans niiden sekaan niin ne valkoset höytyvät lentelee :3 :D

  VastaaPoista
 7. Vautsi , mitä kuvia!Minulla on yksi kysymys.Miten youtube-videot upotetaan blogiin?Kiitti , jos vastaat :) !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Menet sinne videon sivulle youtubessa, valitset "jaa" ja sieltä "upota". Valitset sieltä videon koon (esim. minun blogissani videot ovat 640x360), sitten kopioit laatikossa näkyvän linkin. Jos olet laittamassa videota postaukseen, painat vasemmasta yläreunasta HTML, liität videon postaukseen, painat "Luo" ja sitten video näkyykin normaalisti :)

   Poista
  2. Kiitos , pitää kokeilla :)!!

   Poista