perjantai 17. toukokuuta 2013

Varoitus [Cassie Press]

Cassie Press "Kasi" on kuollut. Se kuoli yllättäen 14.5. suolen repeämään, jolloin se oli pakko lopettaa kun muuta ei ollut tehtävissä. Jos olet vielä ottamassa/olet jo ottanut yhteyttä hevosen omistajaan Kasin myymiseen liittyen, älä missään tapauksessa usko omistajaa: hän väittää Cassie Pressin olevan yhä elossa! Omistaja siis kauppaa Kasia edelleen, vaikka on hyvin tietoinen hevosen kuolemasta. Hän myös väittää ostajaehdokkaille, ettei ole kuullut mistään lopettamisesta! Tämä on varoituksena kaikille, ja toivon mukaan kaikki tämän myös huomaisivat, ennen kuin alkaavat kuollutta hevosta ostamaan..!

27 kommenttia:

 1. Kyllä on omistajalta tippunut "pari" ruuvia päästä!

  VastaaPoista
 2. Siis mitä ihmettä?!?! Onko joku oikeesti noin tyhmä ja myy tota heppaa uusiks, toivottavasti saadaan kaikki kiinnostuneet huomaan tää !!!

  VastaaPoista
 3. ei oo ihan kaikki inkkarit kanootissa omistajalla! ei kyllä tervejärkinen ihminen noin tekis:O

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, haluaa hyötyä vielä kuolleellakin hevosella..

   Poista
 4. voi elämä... mitä ihmeen järkeä on myydä hevosta jota ei ole olemassa? huhhuh sanon minä... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, näin käy kun ihminen ajattelee vain rahaa.. :/

   Poista
 5. Joo o, tais tuossa koko hevosessa olla aina kyse vain ja ainoastaan rahasta. Ei hitto kun ei voi antaa oman hevosensa edes levätä rauhassa, vaan pitää se vielä myydä kuolleenakin.. :/

  Vaikka tämä ehkä pahalta kuulostaakin, oli mielestäni parempi että ihana Kasi jouduttiin lopettamaan suolenrepeämän vuoksi, ettei tervettä hevosta monttuun laiteta. Se saattaisi tuntua vielä paljon pahemmalta, sillä eihän noille sairastumisille usein vain voi mitään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ainakaan Kasin ei tarvitse enää kestää omistajansa päähänpistoja..

   Poista
 6. SAIRASTA! No ei kai kukaan osta hevosta ennen kun sen on nähnyt...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo omistaja keksii ihan mitä vaan, voi esimerkiksi myydä jonkun muun hevosen (tai vaikka aasin) Kasina!

   Poista
 7. Kannattaa laittaa ht.nettiin tää

  VastaaPoista
 8. KAMALAA :( omistaja ei selvästi välittäny Kasista ! </3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei välittänyt ei, hylkäsi vain tälle tallille muiden hoidettavaksi.. :/

   Poista
 9. "Se kuoli yllättäen 14.5. suolen repeämään, jolloin se oli pakko lopettaa.." Siis jos se kuoli siihen suolen repeämään niin mitä sitä enää lopetetaan? o.ö

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ehkä tämän lauseen kohdalla voisi käyttää hieman järkeä ja päätellä, että Kasi lopetettiin suolen repeämän takia ja siksi kuoli siis suolen repeämään. Ilman piikkiä olisi kitunut kuoliaaksi.

   Poista
 10. Siis MITÄ!?!? Suoraan sanottuna aika ääliö tuo omistaja, ei välitä yhtään hevosestaan :( Taitaa olla vain raha kyseessä... Mutta että kuollutta hevosta kauppaa... Huhhuh

  VastaaPoista
 11. Valitettavasti tämä on tätä romaanien tyyliä :( He saattavat kaupata toisten hevosia, väittää ventovieraan hevosta omakseen.. tämä on todella harmillista. En tarkoita että kaikki romaanit olisivat tälläisiä, mutta juurikin tämä Cassie Pressin omistajien suvun tyyli on tämä. Meillä myös oli vuosia sitten samaan sukuun kuuluvien romaanien hevonen hoidossa. Hän ei maksanut tallivuokraa ja lopuksi jouduimme "uhkailemaan", että hevonen ja sen kesällinen varsa jäisivät meille omaksi. Hän näiden "uhkailujen" jälkeen maksoikin rästiin jääneet vuokrat, mutta huonon maineen hän sai.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, tuo oli jo aika rasistista, vaikket sitä "yleisesti kaikkiin romaneihin" kohdistanutkaan. Muistetaanpas pysyä asiallisina, vaikka tuollainen on kyllä keneltä tahansa törkeän huonoa käytöstä.

   Poista
  2. Niinpä, juuri tämä tyyppi on ennenkin hylännyt hevosiaan ja jättänyt tallivuokrat maksamatta.. Onni on, että Kasi ei enää joudu kestämään omistajansa päähänpistoja!

   Poista
 12. Eikö tuosta voisi ilmoittaa poliisille?

  VastaaPoista
 13. No huhhuh mikä tyyppi.. onneksi on edes joku, joka voi kertoa asian oikean puolen. käy sääliksi kasia, ku se on joutunut olemaan tommoisen tyypin omistuksessa.. kasiraukka:"(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, toivottavasti kaikki huomaisivat tämän!

   Poista