keskiviikko 22. toukokuuta 2013

Mätsäreihin tiemme vie

Jes! Onneksi se karanteeni loppui juuri sopivasti noin viikko sitten, joten ehdin vielä viime hetkellä ilmoittaa Oonan mätsäreihin, jotka järjestetään ensi sunnuntaina (26.5.) Vironlahdella! Päästään siis vihdoinkin osallistumaan näyttelyihin (tai pikemminkin harjoitusnäyttelyihin, sillä mätsärit eivät ole viralliset näyttelyt, mutta ei se haittaa)! :) En malta odottaa sunnuntaita, toivottavasti Oona esiintyy edukseen ja pärjättäisiin hyvin!

Huomasin näihin mätsäreihin valmistautuessani, että olen ollut taas (vaihteeksi) todella huolimaton. Ostin nimittäin Oonalle joululahjaksi uudet hienot näyttelysuitset, jotka silloin pikaisella sovittamisella totesin sopiviksi. Tietenkään en sovittanut suitsia kuolaimien kanssa, joten nyt kun laitoin niihin tavalliset kuolaimet, osoittautuivat poskihihnat aivan liian pitkiksi! Kuolainrenkaat pidensivätkin hihnoja aivan kamalasti ja suitset vaan löpöttivät Oonan päässä... Hieno homma! Ei auttanut muuta kuin alkaa googlettaa myytäviä näyttelykuolaimia (eli mahdollisimman pienirenkaisia kuolaimia). Yhdet löysin, jotka sitten vähän riskillä ostin, kun ne saattoivat olla Oonalle liian pienet.. Mutta kun kuolaimet tänään tulivat postissa, huokaisin helpotuksesta kun ne oman mittaukseni mukaan ovat samankokoiset kuin Oonan perusnivelet! Huomenna pääsee kuitenkin vasta sovittamaan, toivottavasti ne ovat juuri passelit!


Huomenna olisi suunnitelmissa pestä Oona ihan kunnolla saippualla (ja pestä ja selvittää myös Oonan häntä, joka on taas talven aikana mennyt ihan kamalaksi..). Perjantaina Oonalle tulee varmaan yksi ratsastaja käymään, lauantaista en vielä tiedä. Pitäisi kuitenkin tehdä jotakin sellaista mistä ei jäisi varusteiden "hankaumia" Oonan karvaan (ts. satula/valjaat ovat poissuljetut), sillä emmehän halua mennä seuraavana päivänä näyttelyyn valjaiden kuvat kyljissä :D

Vähän ohi aiheen, mutta liian suloinen julkaisematta jätettäväksi!
Oona ja Petra, 3v.

11 kommenttia:

 1. Jee! Tsemppiä mätsäreihin (;

  VastaaPoista
 2. Oi nää tulikin teille :D En osannu yhtää yhdistää! Toivottavasti ne ois sopivat =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, minäkään en arvannut että sä lukisit tätä blogia! Mutta joo, kuolaimet oli juuri ja juuri sopivat, kiitos vielä! :)

   Poista
  2. Oi vitsi, hyvä! :) Meille ne on auttamatta liian pienet :/ Onneks ite en tähän hätään raaskinut oikeita näyttelysuitsia messinkisillä soljillakaan hankkia joten mennään ihan normikuolaimilla oman ponin kanssa nää näyttelyt nyt :D Pitää sit satsata noihin näyttelytamineisiin kun rupee tuota varsaa ja tulevaa varsaa näyttelyttämään ;)

   Poista
 3. Menestystä mätsäreihin :) !

  VastaaPoista
 4. Sulosia kuvia, varsinkin tuo viimeinen!:D<3 ISOSTI MENESTYSTÄ MÄTSÄREIHIN! <3 ja ellei haittaa, teen tähän pienen mainospätkän:

  Blogissani arvotaan, heti kun on 20 lukijaa kasassa, ja tällähetkellä on 16 (: + voitte itse ehdottaa palkintoja :)

  VastaaPoista
 5. Onnee mätsäreihin ja ihana banneri!!! <3

  VastaaPoista