keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Hyvästi Töhö, hyvästi Kasi.

Tämän pitkän (torstai - keskiviikko) postaustauon aikana on tapahtunut oikeasti aika paljon. Ensinnäkin kevät on vihdoin oikeasti alkanut; koivujen lehdet ovat auenneet ja aurinko lämmittää sään noin kahteen kymmeneen asteeseen! Kaikki on vihdoin ihanan vihreää ja kaunista, mutta sekään ei juuri nyt tunnu miltään, kun samaan aikaan tapahtuu niin ikäviä asioita..Viikonloppunahan oli se leiriavustajakoulutus, jossa käytiin Jennin kanssa, ja sen takia en päässyt näkemään Töhöä enää viikonloppuna ennen kuin se lähti. Nyt ruunan karsina on tyhjillään ja kaikki tuntuu vähän oudolta kun Töhö ei enää olekaan täällä... Minun tulee todella kova ikävä Töhistä, mutta toivoin todella, että se saisi hyvän kodin, jossa sitä voitaisiin viedä eteenpäin ja saada se kaikki piilevä hienous pojasta esille!


Toinen ikävä uutinen on se, että minun, Kasin, Jennin ja Ykän maanantainen ratsastuslenkki jäi yllättäen viimeiseksemme. Viime yönä Jutta nimittäin ilmoitti, että Kasi on kuollut.. Ihana pikkutamma, niin sisukas, kiltti ja luonteikas, laukkaa nyt onnellisesti vihreämmillä laitumilla. Tuntuu ihan kamalalta, että Kasin lähtö tapahtui niin yllättäin. Kyllähän minä tiesin, että se saattaisi lähteä ihan milloin vaan, mutta en arvannut sen kuitenkaan lähtevän ihan näin.. Vaikka yritinkin olla kiintymättä Kasiin liikaa, oli siihen vain vaikeaa olla ihastumatta ja siksi sen kuolema tuntuukin nyt niin pahalta. Ei ole mikään unelmien täyttymys menettää kaksi ihanaa hevosta viikon sisällä. Miten näin voi edes tapahtua?

42 kommenttia:

 1. Tosi surullista:( pärjäile ja toivottavasti Töhö saa hyvän kodin!
  Lopetettiinko Kasi siis vai?:(
  OSANOTTONI!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia! Ja joo, Kasi lopetettiin kun muuta ei ollut enää tehtävissä..

   Poista
 2. ääää eiii :(( voimia tosi paljon! :') lopetettiinko kasi?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, Kasi lopetettiin, koska sille tuli suolen repeämä...

   Poista
 3. Hyvää matkaa pikku enkeli tamma♥

  VastaaPoista
 4. mikä kasille tuli?:(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ilmeisesti suolen repeämä.. Mitään ei ollut tehtävissä, joten parasta tammalle oli lopettaa se heti.

   Poista
 5. Voi ei ! :'( HArmi kun Töhö lähti. :(( MItä Kasille kävi. Otan osaaaaa! En kestä, en ymmärrä miksi viaton, ja muutenkin niin terve ja kaunis hevonen lopetettiin. (vai lopetettiinko?)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, Kasi lopetettiin, kun mitään muuta ei ollut tehtävissä..

   Poista
 6. Voimia teille kaikille ♥
  Tiedän miltä tuntuu menettää rakas heppa yhtäkkiä, mun lemppari ja muutama muu ratsastuskoulusta lähti tänään viimeiselle matkalleen :'(

  VastaaPoista
 7. Voimia ja tsemppiä oikein paljon sinne kaikille! <3 ;(

  VastaaPoista
 8. Voih, ei näin voi käydä! ;( Paljon tsemppiä ja voimia sinne! <3

  VastaaPoista
 9. Voi ei!!! Miten se Kasi noin vain kuoli...?;( Otan osaa!!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sille tuli ilmeisesti suolen repeämä, jonka takia oli pakko lopettaa..

   Poista
 10. Miekii oon menettänyt pari tosi rakasta hevos ystävää (tosin ne kyl myytiin) mut silti menetys :'(
  ~Siru~

  VastaaPoista
 11. :'( mä vaan pillitän omassa huoneessani, sillä tiedän tarkalleen, miltä toi tuntuu... mun huoneesta näkyy meidän pellolle jossa on neljä hautaa...siellä lepää ikuista untaan neljä elämäni tärkeintä ja parasta asiaa, neljä iloista poni-vanhusta, joiden oli aika päästä tuskistaan... syvin osanottoni <3

  VastaaPoista
 12. Voimia<3 Tiedän että tuntuu oudolle kun ystävä lähtee yhtäkkiä:( hevoseni nimittäin kuoli synnytyksessä, niin ennaltaarvaamatonta... Voimia teille;(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, varmasti oman hevosen kohdalla suru on vielä moninkerroin suurempi.. :(

   Poista
 13. *huokaus* voih, niin surullista :(! Toivoin niin kovasti Kasille onnellista loppua. Mutta ainakaan sen ei tarvinut kuolla sen takia etteikö olisi löytynyt kotia ja asiat järjestyneet vaan kohtalo puuttui peliin.

  Otan osaa menetykseesi, molempiin.

  Töhölle hyvää matkaa ja onnellista kotia toivon. Joskus ihmeitä tapahtuu, minunkin hevoseni on löytänyt elämässään monta hyvää ihmistä jotka ovat pitäneet siitä huolta ennenkuin se tuli minulle :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, ehkä Kasille oli parasta näin. Kuka tietää, vaikka omistaja olisi juuri seuraavana päivänä päättänyt käydä itse lopettamassa täysin terveen hevosensa (kuten uhkasi)..

   Poista
 14. Voi Ei! Voimia teille! Otan osaa molempiin menetyksiin! Töhö oli varmana ihana. Voi Kasin menetys oli varmaan hankalaa! Samoin Töhön. Ite menetin vuokraponini joka muutti Lohjalle! Kerkesin olla sen kanssa vain puoli vuotta. Pärjäile!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, kyllähän se ikävältä tuntuu.. :/

   Poista
 15. Voi Kasia.. Toivottavasti se ei kärsinyt paljoa... Tosi surullista:'( Mullakin on kuollut rakas hevonen, mutta olen jo päässyt siitä yli..

  VastaaPoista