lauantai 9. maaliskuuta 2013

Vauhdikkaita kevätpäiviä!

Ääh, miten hyvän otsikon keksiminen voikin olla niin vaikeaa!? Nyt ei tee muutenkaan yhtään mieli kirjoittaa, mutta kun kuvia sen sijaan löytyy kahdelta viime päivältä ihan kivasti, niin kai sitä on pakko jotain turinoidakin :)
 
Tallin uusin tulokas, shettisorivarsa!
Eilen, eli perjantaina aloitettiin Jennin, Merikan ja Merikan kaverin Kristan kanssa Kasin liikutus irtojuoksuttamalla sitä! Toinen ei ihan tajunnut mitä me siltä haluttiin, eli sitä ei ole ilmeisesti koskaan irtojuoksutettu.. Vähän se otti köpöravia ja yhden pätkän laukkaakin, mutta lopetettiin aika pian siihen, kun Kasi ei enää pysähtynyt porttikulmaan.


Juoksutuksen jälkeen ratsastettiin Lobella, Töhöllä ja Ykällä (ei kuitenkaan samaan aikaan, sillä kolme ratsukkoa ei ihan mahdu tuolle kentälle :D). Töhöstä sen verran, että se oli supersöpö pinkissä!

Iiihana Töhö pinkeissä varusteissa ja tyylikkäässä klippauksessa!
 
Ratsastuksien jälkeen otin Oonan, ja koska en taaskaan ehtinyt ajaa sillä ennen pimeää, mentiin kentälle leikkimään. Aluksi opetin sitä uutta temppua, josta tulee piakkoin ihan erillinen postaus, ja sen jälkeen leikittiin taas seuraa johtajaa. Oona oli aivan villi! Se pukitteli ja hyppi ja nakkeli niskojaan ja sai omia singahtelukohtauksiaan! Oona sai itsensä johonkin sellaiseen "valmiustilaan", että pienikin liike esim. leipäpalaa antaessa sai ponin syöksymään kiitopukkilaukkaa kenttää ympäri! Sitten Oona ravasi pää taivaissa ja polvet leuan korkeudella ja puhisi kuin mikäkin kuningas :D Ihaninta oli, kun Oona juoksi minun luokse jopa toiselta puolelta kenttää kun kutsuin! :) Tästä ei tietenkään ole yhtään kuvia, sillä oli jo pimeää, eikä kukaan myöskään halunnut tulla katsomaan :( Miksi Oona on villeimmillään aina silloin kun kukaan muu ei ole paikalla?
 
Tänään, lauantaina olikin sitten vuorossa extremeurheilua, kun päätettiin ratsastaa kaikilla kolmella hevosella (Töhö, Ykä ja Lobe) ilman satulaa! Töhön ravi on mielestäni lievästi sanottuna kamalaa, joten olin henkisesti valmistautunut tippumaan ensimmäisellä ravipätkällä. Vaan en tippunutkaan! (Tosin se ei tarkoita että meno olisi näyttänyt yhtään kauniilta :D) Otin jopa yhden laukkapätkänkin, mutta olin aika jännittynyt (kuten kuvastakin näkyy), joten en ottanut sen enempää :)
 
Pinkki kaulanaru henkisenä tukena ja tyylikkäänä asusteena :D
Laukkaa! Ja kaunis ohjasote :D

Kevätaurinko lämmitti kirpeästä pakkaskelistä huolimatta sen verran mukavasti, että shettisvarsat ja Oona kävivät kaikki ottamaan tarhoissaan aurinkoa. Minun oli pakko mennä häiritsemään Oonaa kesken sen auringonpalvonnan, jotta Jenni sai otettua meistä joitakin yhteiskuvia. Muutaman kuvan jälkeen Oona kuitenkin nousi ylös ja näytti siltä että miksei nykynuorten anneta syrjäytyä rauhassa :D


Ihana! ♥
 
Lyhyen poseerauksen jälkeen valjastin Oonan tallissa, jonka jälkeen lähdettiin kahdestaan lenkille. Vedettiin 5,5km metsätiellä, käytiin "hiittisuorilla" (ainoat pidemmät suorat, joissa voi mennä isommallakin hevosella kovaa) ja sen lisäksi vielä lyhyellä metsälenkillä. Oona oli aika reipas, juoksi ihan mukavasti ja yhteen todella, todella loivaan alamäkeen sai tosi kivaa ja tosi kovaa ravia! Kunnes rikkoi laukalle :D Olen nyt yrittänyt tsempata itseäni ajamaan enmmän, sillä meille löytyi yksi startti huhtikuulta ja toinen 90% varmuudella toukokuulta, kun Lappeessa pidetään poniravit! Lisäksi toukokuussa mennään näillä näkymin yhtiin mätsäreihinkin! :)
 
kännykkälaatu :P

PS. Ihan pakko vihjaista vielä yhdestä yllätyksestä: me kuvataan ensi viikonloppuna uusi hevoselokuva!! En vielä paljasta millainen, mutta jos kaikki sujuu odotusten mukaan, pääsette nauttimaan siitä jo sunnuntaina tai maanantaina! :)

19 kommenttia:

  1. vitsi toi klippaus on hieno ! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep, itsekin pidän siitä, toisin kuin esim. Merika :D Se vähän jakaa mielipiteitä!

      Poista
  2. Ihania kuvia ja kiva postaus! Ja Töhö oli tosiaankin hienona, vaaleanpunainen sopi hyvin, ja klippaus on ihan tosi hieno! :')

    VastaaPoista
  3. Mä en tiedä puhutaanko me nyt samoista mätsäreistä, mutta jos puhutaan niin olen tulossa esittämään sinne hoitoponini :) olis kiva nähdä teitä siellä edes vilaukselta, samassa luokassa kuitenkin kisataan (tosin en tiedä miten nää hevosten mätsärit oikein toimii, kun olen ihan ekakertalainen)

    Ja toi Töhön klippaus on ihana! Sopii pinkkien varusteiden kanssa ;)

    pepperdream.blogspot.com

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan menossa Anjalan mätsäreihin, ja jos te olette sinne tulossa niin sitten ainakin ollaan samassa luokassa :)

      Poista
  4. kamala tuo töhön klippaus xd

    VastaaPoista
  5. Kiva postaus ja ihania kuvia! (: Todella suloinen toi orivarsa, ja Kasi myös :D <3 Ja vähäks hieno toi Töhön klippaus! :D Ylisöpö myös toi sun aurinkoa ottava karvakasas (: <3 Tälläset vähän pitemmät, perus kuulumispostaukset on yllättävän kivoja :D Ootan myös innolla sitä teijän leffaanne... (;

    VastaaPoista
  6. Tuo ykän klippaus on ihan sikahieno! En ole kellään nähnyt tuollaista. :D Ja noi Oonan makoilukuvat on ihania, varsinkin toi vika<3

    VastaaPoista
  7. Ihana postaus! Ihuna toi Töhinsen klippaus+pinkit jutskat!!:D
    Odotan innollla teijän leffaaaaa!!!!
    Terkut kaikille hepoille!

    VastaaPoista
  8. Ihan supeeerhieno klippaus Töhöllä!:) ja ihanat pinkit varusteet!:)

    VastaaPoista
  9. kiva blogi, hogasin viime vuoden villivarsasta:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia, villivarsasta saatiinkin silloin aika paljon lukijoita :)

      Poista
  10. Oonko tyhmä,kun kysyn että saankos mainostaa blogiani täällä kun sulla noita lukijoita on ihan mukavasti?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No saat toki, enpä voi sitä estääkään :D Kyllä täällä muutkin jatkuvasti blogejaan linkittelevät!

      Poista