torstai 21. maaliskuuta 2013

Temppukoulu: espanjalainen käynti osa 2

Viime temppukoulupostauksen jälkeen ollaan harjoiteltu espanjalaista käyntiä arviolta 4 kertaa. Ollaan edistytty todella hyvin vasemman etusen kanssa siitä, mitä viime kerralla videossa näytin, mutta samalla otettiin myös askel - tai oikeastaan harppaus - vaikeampaan suuntaan ja aloitettiin harjoittelu myös oikean jalan kanssa.


Kun aloitimme viime harjoituskerralla oikean jalan nostamisen, Oona oli alkuun ihan pihalla. Se nosteli reippaasti (ja välillä jopa aika äkäisesti) vasenta jalkaansa ja ärsyyntyi, kun en palkinnutkaan juuri silloin siitä. Minä taas yritin epätoivoisesti raipalla naputtamalla saada Oonan ymmärtämään mitä halusin. Sitten ihan yhtäkkiä Oona nosti oikean etujalkansa siististi eteen ojentaen ja olin aivan hämmästynyt, kuinka nopeasti Oona oli osannut yhdistää vasemmalle puolelle tehdyt harjoitukset heti myös oikeaan. Mutta olinpa taas väärässä, tämä hieno suoritus oikealla jalalla jäikin sitten ainutkertaiseksi ja Oona oli taas ihan pihalla. Päätin sitten aloittaa oikealla jalalla samalla tavalla ihan nollasta, kuten aiemmin teimme vasemmallakin. Pyysin siis Oonaa hieman astumaan eteenpäin, ja aina kun oikea jalka nousi maasta, kehuin. Muutamien toistojen jälkeen lopetettiin ja nyt ollaan siis vasta tässä vaiheessa menossa. Saa nähdä, mitä tästäkin taas tulee :D


14 kommenttia:

 1. Hienosti ootte edistyny :) Tätä on kyllä mukava seurata...

  VastaaPoista
 2. Ootte kyl edistyny tosi mukavasti ja tota on hauska katella (: oot kyl hyvä ope Oonalle (;

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia, tosin olen aika huono opettamaan Oonalle mitään, sillä pinnani on aivan liian lyhyt! :D

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Jos kiinnostaa niin käy katsomassa miten myö on edetty espanjalaisen käynnin alkeissa :D

   http://skyfighter96.blogspot.fi/2013/05/espanjalainen-kaynti-ja-muita.html

   Poista
 4. Tosi hyvin osaatte miusta tuon! Jos miut pistettäis tekee Ruusulla sama asia niin ei siitä mitään tulis... Voisitkohan muutes mainostaa miun blogia edes yhdessä postauksessa? Vaikka ihan viimeisenä lauseena:) Mie mainostin siun blogia miun blogissa:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voisin muuten, mutta se olisi aika epäreilua muita kohtaan, sillä en voi mainostaa kaikkien blogeja jotka sitä pyytävät :/

   Poista
  2. Tuo Blogi on matkittu tästä blogista... "Uljas ruskea" nimi ja tausta ja kaikki :O -.- :(

   Poista
 5. Okei. Ei se tietenkään mitään haittaa:). Mutta jos viitsisit esim kertoa edes joillekkin kavereillesi. Blogillani on katsoso vast 1 lukija... MuttA EIhän sekään mikään pakko ole:)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ja eiköhän aika moni löydä blogisi jo näistä kommenteista :)

   Poista
  2. Mikä on se sun blogin osote?

   Poista