maanantai 11. maaliskuuta 2013

Blogin kaksivuotissynttärit!

Oho, aika on mennyt kuin siivillä! En voi uskoa, että siitä on jo kaksi vuotta kun aloitin kirjoittamaan Oonasta blogia! Ja kun miettii sitä kaikkea, mitä näiden kahden vuoden aikana on ehtinyt tapahtua, on se vaan aika hurjaa! Parasta on, että kaikista näistä tapahtumista voi lukea täältä blogista vielä kauan jälkeenpäinkin :)

2 vuotta
239 lukijaa
393 postausta
2129 kommenttia
78 359 sivun katselua
 
Tässä samalla onkin oikein hyvä tehdä vähän kyselyä siitä, mikä blogin tähänastisista bannereista on ollut se kaikkein paras? (tässä ei ole kaikki, mutta enempää en löytänyt.. Ja järjestys saattaa olla väärä, mutta ihan sama :D)

1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
8.

9.
 Mielipiteitä kehiin! :)

33 kommenttia:

 1. Mä tykkäsin noista 4. ja 7. bannereista :D

  VastaaPoista
 2. Nuo ekat oli ihan semmossii, okei.. mut siitä alespäin kyl pareni ! :) onnee kaks vuotis synttäreist ;)

  VastaaPoista
 3. Mun mielestä 6, 7 ja 8 on parhaita:)

  VastaaPoista
 4. Onnea! :) Tää on kyllä ehdottomasti yks parhaista blogeista, mitä luen. Kirjotat selkeesti ja kivalla tyylillä, kuvat on hyvälaatusia ja taitavasti otettuja, kekseliäitä ja muutenki kivoja, ja koko blogin ulkoasu ja olemus on ihana! :D Kaikki hevoset, varsinki Oona, on tietenki myös sulosia, ja sä vaikutat mukavalta :) Aijon jatkaa tän lukemista niin kauan, kun sulla vaan riittää intoa kirjoittaa! :D

  Blogin pitämisessä on parasta just se, että kaikki olennaiset jutut on tallennettu sinne. Mullaki vanha blogi oli suuri pelastus esim. sellasessa tilanteessa, kun kone hajos ja kuvat katos siinä samalla - osa niistä oli tietenki julkaistu blogissa, jossa ne sitte oli tallessa :) Tekstejä nyt on muutenki aina kiva lukea jälkikäteen, muistella kaikkea, vertailla tilanteita ja tarkistaa asioita ylipäätään :)

  Noista bannereista mun lempparit on varmaanki kutonen ja seiska, mutta myös vitosessa on jotain kivaa, ja kasi sekä ysiki on tosi hienoja! :D En oikeen osaa päättää, kaikki on ollu tosi kivoja! :) Niistä myös huomaa kehityksen aikojen saatossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi, kiitoksia kun jaksoit noinkin kattavasti kehua blogiani! :) Minunkin mielestä on aivan ihanaa palata muistelemaan "vanhoja" tämän blogin kautta, kun muistot on tänne kirjoitettu kuvien kera niin ihanasti tuoreeltaan..! :)

   Poista
 5. 4 on ehottomasti paras! <33

  VastaaPoista
 6. 2:)
  Ja kai tääkin on onnittelun aihe sekä sulle että Oonalle!

  VastaaPoista
 7. seiska oli ehkä hienoin, mut noi kaikki on tosi upeit :oo

  VastaaPoista
 8. Kaikki oli hienoja. En osannu valita vaan yhtä niin valittin kolme 6,7 ja 8. Miten muokkaat noi kuvat? Ja millä ohjelmalla? Sulla on paras blogi ikinä!
  T. Venla ja Eetu-poni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Muokkaan kaikki kuvat Adobe Photoshop elementsillä, bannereissa liitän eri kuvia yhteen + lisään tekstin + muokkaan värejä + häivytän reunoja yms :)

   Poista
 9. kutonen on ihana!!♥

  VastaaPoista
 10. 6,7 on parhaita! Kurkkaan tän paikan joka päivä ja tosi kivoi postauksii! Oon lukenu jo kaikki. Kivalta toi Oona kyllä vaikuttaa.

  VastaaPoista
 11. 4,7,8 mun mielestä parhaita! muutkin on kyllä tosi hienoja!:) kivaa blogia pidät ja kirjotat tosiaan hyvin selkeesti. onnea blogille ja teillekkin tulevaisuudessa!:)

  VastaaPoista
 12. Oi onpas kivoja bannereita<333 mun mielestä 6 ja 7 oli ehdottomasti parhaita!

  VastaaPoista
 13. 2 ja 3 oli tosi söpöjä ja hauskoja :)

  VastaaPoista
 14. 7,2,4,ja9 oli parhaita

  VastaaPoista
 15. Kaikkein kivoin on 4, mutta muitakin tosi hienoja oli kuten 3, 7, 6.

  VastaaPoista
 16. 5,8 ja 9 ovat parhaimpia :)

  VastaaPoista