torstai 7. maaliskuuta 2013

Lisää Kasista ja Oonan kuulumiset

Viime postauksen katselukerroista päätellen teitä kiinnostaa Oonan kuulumisiakin enemmän Kasin kuulumiset! :D En oikeastaan tiedä, kuinka paljon siitä kannattaa loppujen lopuksi kirjoittaa tänne blogiin kaikkien nähtäville, mutta eipä sen omistajalla pitäisi olla siihen nokan koputtamista kun ei kerran välitä hevosestaan karvan vertaa.. :(


Omistajaa ei siis ole vieläkään kuulunut, joten Kasin tilanne on (ainakin itselleni) ihan auki. Viime postausta kirjoittaessani en välttämättä ajatellut asioita ihan loppuun asti, sillä se että saadaan alkaa ratsastaa Kasilla, ei olekaan loppujen lopuksi niin varmaa. Miettikääpä, kuinka outoa ja epäilyttävää on tuoda hevonen 900 km päästä tänne pikkukylään, pikkutallille asumaan. Kuulostaa ainakin omaan korvaan aika paljon hevosen piilottamiselta..! Jos kerran sama omistaja oli piilotellut Kasin varsoja velkojen takia, miksei hän tekisi sitä uudelleen tamman kanssa? Omistaja on kuulema velkaa aika paljon esim. yhdestä Kasin varsasta (mutta ei siitä sen enempää, sillä se asia tuskin kuuluu kenellekään muulle kuin omistajalle ja niille joille hän on velkaa)..


Jos omistajaa ei pian ala kuulua, Jutan täytyy varmaan ottaa yhteyttä poliisiin eläimen heitteillejätöstä. Näin ollen Kasi tuskin jää tänne kovin pitkäksi aikaa, eli ei välttämättä ehditä edes tutustua Kasiin yhtään harjailua enempää. Toisaalta voihan tässä käydä jotenkin niinkin hyvin, että Kasi jäisi tänne (omistaja alkaisi vaikka maksaa vuokraa), jolloin voitaisiin kuitenkin alkaa hoitaa ja liikuttaa sitä. Kasi on kuitenkin niin ihanan herttainen ja älyttömän kiltti käsitellä, että sen kanssa olisi varmasti ihanaa työskennellä :) Pidetään peukut pystyssä ja toivotaan, että omistaja vastaa yhteydenottoihin!

 
Tästä pitäisi sitten sulavasti siirtyä vielä Oonan uusimpiin kuulimisiin! Aika köyhät kuulumiset on kyllä, mutta kerronpa kuitenkin! Maanantaina käytiin maastolenkillä, jolloin Merika ajoi Oonaa kun minä ratsastin Töhöllä ensimmäistä kertaa maastossa sen läheltä piti -tilanteen jälkeen. Ei sillä, ettenkö olisi uskaltanut tai halunnut aiemmin ratsastaa, vaan joko lenkeistä on tullut odotettua lyhyempiä tai sitten en ole viitsinyt ruveta vaihtamaan ratsastajaa ihan loppulenkistä, jolloin olen sitten ajanut koko matkan Oonalla. Mutta nyt siis ratsastin, tulipa siitäkin pitkä selostus :D Tiistaina päästiin vasta aika myöhään tallille, joten päädyin juoksuttamaan Oonaa liinassa sivuohjien kanssa! Alkuun laitoin sivarit tosi pitkiksi, joten ne eivät silloin vielä vaikuttaneet Oonaan mitenkään, mutta kun kiristin niitä jonkin verran, Oona alkoi oikeasti tajuta ideaa ja myötäsikin niskasta mukavasti, jolloin lopetin aika pian onnistuneeseen pätkään :) Olen muuten aloittanut opettamaan Oonalle uutta temppua, onko teillä kiinnostusta temppukoulutuksen edistyksen seuraamiseen? :)

Kohta-entinen-riimu, karvat on jo nyt likaiset :D

22 kommenttia:

 1. Ihana tää Oona! Ja aika ''mystinen'' tuo Kasin tilanne.

  VastaaPoista
 2. Kyllä on :D Temppukoulut on mainioita!

  VastaaPoista
 3. kiinnostaa kyllä :) ja hirveen jännää seurata Kasin tilannetta :o

  VastaaPoista
 4. Ois kyllä kiva kuulla Kasista jatkossa, on niin hellyttävän näköinen otus! Toivotaan, että saatte jutun selvitettyä ja Kasi jäisi sinne mahdollisesti :) Ja kiinnostaa temput!

  VastaaPoista
 5. Kun kuulin ja/luin Kasin varsojen "kohtalosta", tuli (pieni) "shokki" ! Olin eka niin varma, että tää ei oo totta, mut se oikeesti...on ! Toivottavasti Kasin omistjaan saadaan yhteyttä, ja kaikki päätyy hyvin. Voi raukkaa...:(

  T. Orvokki

  VastaaPoista
 6. Oona on niin ihana! Samoin muut tallin pollet. Aika jännä tuon Kasin tapaus. En saa tehdä google-tiliä, mutta luen silti välillä sun blogia. Se vaan on niin ihana!

  VastaaPoista
 7. kiinnostaa:) toivottavasti kasi jäis sinne ja saisitte alkaa hoitaa sitä, ois hyvissä käsissä!:D

  VastaaPoista
 8. Riippuu vähän mikä temppu.......

  VastaaPoista
 9. Toivottavasti Kasin tilanne selviäisi ja se jäisi teidän ratsastettavaksenne,olisi kiva lukea siitä lisää<3:D

  http://perfect-pony.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 10. Toivottavasti tilanne selviää!!;) kurkka mun blogiin;D

  www.jenninponielamaa.blogspot.fi

  VastaaPoista