sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pääsiäistiput villitsee!

 
Tänään kaikki hevoset olivat aivan villejä (liekö niiden villeys johtunut villitsevistä pääsiäistipuista?). Kun ratsastin Töhöllä, se oli ihan kamala vinkura, säikkyi lumikasaa kentän aidan ulkopuolella ja säpsyi kaikkia ääniä ja uhkasi jopa keulia! :o Siihen loppui meidän ilmansatulaa-kausi, jouduin laittamaan satulan selkään kesken ratsastuksen, sillä koko hommasta ei tullut muuten mitään.. Mutta hyvä puoli siinäkin, sain nimittäin lopuksi Töhön keskittymään käyntityöskentelyyn niinkin hyvin, että sain ratsastettua (pitkän uurastuksen kautta) Töhön oikeaan muotoon! Töhis kulki pätkittäin tosi mukavan tuntuisesti, mutta kyllähän siinä vielä parantamisen varaa on ;)


ilmankos se lumikasa oli niin pelottava, siellähän oli pääsiäistipu! :D


Sitten Merika ja Jenni ratsastivat hullulla Lobella ja hienolla Kasilla. Kyllä, Kasilla! Sillä on nyt pikkuhiljaa aloitettu ratsastushommat ja Kasi on oikeasti tosi hyvä ratsu ja varmasti koulutettu joskus tosi hyvinkin! Olen päässyt nyt kerran ratsastamaan sillä (ehkä 5min :D), mutta olisi aivan ihanaa saada ratsastaa sillä useamminkin jos se nyt vaan saisi jäädä tänne.. Luultavasti Kasi kuitenkin lähtee täältä pian, joko uuteen kotiin tai sitten monttuun :( Toivottavasti joku ostaisi sen, vinks vinks!

Sitten ratsastuksien jälkeen vielä hiihtoratsastettiin Oonalla! Laitettiin poni söpöksi päästä varpaisiin ja sitten vaan Jenni selkään ja menoksi. Oona oli verrytellessä hirveän laiska, laukkakin nousi vain hyvin nihkeästi.. Mutta toista oli kun Oona sai hiihtäjän peräänsä, sitten ponilla vaan napsahti päässä ja vauhtia oli jo enemmän kuin tarpeeksi! Oona veti kiitolaukkaspurtteja pitkin kenttää ja pukitteli :D

Myös Ballett-varsa oli villinä ja pukitteli tarhassa, ja muita hevosia vaivasi kova kevätkutina, kun kaikki kävivät vuorotellen maahan kierimään :)

Ballett halusi selvästi tietää miltä maailma näyttää alassuin :D


22 kommenttia:

 1. kuka ton töhön on klipannu ?

  VastaaPoista
 2. mirka noi tipukuvat, en kestä XDD

  VastaaPoista
 3. Hahhah ! Repesin noille tipukuville :'DD

  VastaaPoista
 4. Hauskat pääsiäs tivut

  VastaaPoista
 5. Voi ei , Kasi-raukka!Kunpa se vois jäädä Ensi-askeleen tallille ( vai mikä se olikaan ?)!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, olisi ihanaa pitää Kasi täällä, mutta omistajahan sen päättää :/

   Poista
 6. Ahahahahaa, ihana postaus + piristit mun päivää noilla kuvilla :)

  VastaaPoista
 7. Tosi hauska postaus !!! :D
  Kumpa äiti ja iskäkin innostuis hevosesta, kun mun tekee kauheesti mieli saada oma heppa ja Kasi vaikuttaa tosi kivalta hepalta! (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, Kasi on tosi hieno ja mukava, harmi vaan kun se on niin vanha..! :(

   Poista
 8. Hihii!:) näyttää ihan sairaan hauskalta toi teiän meno:D kivaa tallilla?:):)

  VastaaPoista
 9. Kiva postaus!!!
  Noi tipukuvat, repesin(; XDXD

  VastaaPoista