tiistai 18. joulukuuta 2012

Videopostaus, tontturallia ja ikävä uutinen

Tämä postaus voi olla aika sekava, sillä asiaa on niin paljon ja itselläni ainakin tunnelma hyvin sekava. On ihanaa kun kohta on Joulu ja on nätti keli ja Oona on niin ihana ja meillä oli viikonloppuna niin hauskaa, mutta sitten taas synkkä pilvi varjostaa kaikkea. Voit lukea siitä sitten postauksen lopussa :/ Nyt kuitenkin aloitetaan järjestyksessä, eli lauantain tapahtumat:
 
Meillä oli ihan hirmukiva viikonloppu tallilla! Lauantaina aamupäivällä Merikan kaveri Krista tuli tallille ja hiihtoratsastettiin Oonalla :) Sen jälkeen kuvailtiin vähän hankilaukkaa ja Oona oli ihan älyttömän suloinen!
 
 
 Sitten iltapäivällä tultiin Merikan ja Elinan kanssa tallille yöksi. Siitä en nyt paljoakaan selitä, sillä teimme yöstä videopostauksen!! :D Sen näette tässä:
 
 
Meidän kaunis joulukuusi tallilla :D
 
 Sunnuntaina irtojuoksutettiin Oonaa pellolla, jotta saataisiin (vielä vähän lisää) tonttukuvia! Oona oli aika laiska, mutta tulihan niitä kuvia silti ihan mukavasti ja joukossa oli monta hienoakin! :)
 
Piti ottaa loimi pois, kun se valui niin paljon :(
 Juoksuttamisen jälkeen hypättiin Sirulla vähän esteitä! Mekin Merikan kanssa saatiin kokeilla :D
 
Selkäännousemisen taito :D
Minun taidonnäytteeni kavaleteilla :D
hups!

Ja loppuun vielä vähän niitä ikäviä uutisia...

Tiesin kyllä, että tämä olisi jossakin vaiheessa edessä ja olihan tämä odotettavissa, mutta että jo nyt edessä on välttämätön. Oonan muutto.

En halunnut aiemmin kirjoittaa tästä tilanteesta tänne blogiin, sillä periaatteessahan tallin asiat eivät kuulu kenellekään ulkopuoliselle, mutta nyt haluan kuitenkin kirjoittaa tästä hieman. Muutama viikko sitten tallin tilanne vaikeutui huomattavasti ja sen jälkeen hevosia on jouduttu hoitamaan erikoisjärjestelyin. Koska on talvi, enkä sen takia pääse kulkemaan itse tallille, en ole voinut juurikaan auttaa siellä. Arvelin kyllä jo silloin, että muutto saattaisi olla pian edessä, mutta koko ajan toivoin ettei kuitenkaan. Viihdyn täällä niin hyvin; talli on lähellä, se on pieni ja rauhallinen. Täällä on upeat maastot ja ravirata lähellä; parempaa ympäristöä raviharrastukselle saa hakea! Ja lisäksi täällä on Siru ja tietysti Elina. Kun nyt joudutaan muuttamaan, meillä ei oikeastaan ole paikkaa minne mennä. Enkä usko löytäväni mistään näin hienoa ja juuri meille sopivaa paikkaa. Vaihtoehtoja taitaa tällä hetkellä olla tasan yksi, mutta jos sillä tallilla ei ole vapaata paikkaa, en tiedä mitä tehdään.

Ruuna ja Helmi ovat nyt myynnissä. Kun ne ostetaan, jäljelle jäävät vain Oona ja Siru ja molempien ponien täytyy lähteä; valitettavasti eri talleille, joten meidän tiemme Elinan ja Sirun kanssa eroavat taas :(

Kysymys kuuluukin, että milloin mennään ja mihin mennään. En tiedä.

10 kommenttia:

  1. Tosi kiva postaus ja ihania kuvia jälleen (: Videopostauksen pystyn vasta myöhemmin kattomaan, mutta sekin varmasti mahatava :D Loppu kuitenkin synkisti... Tosi harmi juttu, tuli paha mieli teidän puolestanne :( Toivottavasti saisitte asiat jonkunlaiseen järjestykseen.

    VastaaPoista
  2. Voi harmi:(
    Harmi että joudutte muuttaa.
    Se on kohtaloa:( Aina kaikki ei mee niinku on suunniteltu. Kohtaloa ei voi muuttaa. Ehkä muutto tuo uusia seikkiluja ja uusia ystäviä. Jaksamista teille.:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, toivotaan että löydetään joku uusi ja mukava paikka.. :)

      Poista
  3. Voi vitsit miten kurjaa! mut meiän tallille mahtuu kyllä! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toivottavasti mahtuu, sillä kysyin paikkaa sieltä :)

      Poista
  4. Harmi jos jouutte muuttamaan:< talli vaikutti ainakin videopostauksessa siistiltä ja rauhalliselta:) eri talleille on tietenkin eri meininki.... Ite en kovin paljon viihdy isoilla ratsastustalleilla, mutta kaikilla on omat mielipiteensä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinpä, minäkään en viihdy isoilla talleilla tai ratsastuskouluissa vaan tykkään pienestä ja rauhallisesta :)

      Poista
  5. voi harmi kun joudutte muuttamaan :( Oona on hirmu söpö nuissa kuvissa ja tuo uus jouluisempi banneri<3:)

    VastaaPoista