lauantai 8. joulukuuta 2012

Ravijännitystä!

Noniin, se on nyt sitten päivä ennen raveja! Mulla on ihan hirveän pitkä lista asioista, joita tänään pitää tehdä, kuten muun muassa ravivaatteiden ja toppavaatteiden yhteen sovittaminen ja Oonan kamojen pakkaaminen sekä huomisen aikatauluttaminen. Lisäksi pitää valmistalla pari joulukalenterin luukkua ;)

Eilen kävin vielä ajamassa Oonalla viimeisen lenkin ennen raveja ja voin sanoa että se meni todella hyvin. Ehkä liiankin hyvin, sillä heti nousi odotukset ravien suhteen ihan epärealistisiksi. Oona juoksi tosi kovaa ja siinä ravissa oli se rytmi! Enää ei menty mitä tahansa sekametelisoppaa, kun vauhti nousi kovaksi, vaan mentiin tasaisen varmasti kuin ravihevonen konsanaan! Olen kyllä todella tyytyväinen poniin, toivottavasti se jaksaa pitää tuon saman ravin raveihin asti!


Mutta pitäisikö sitten listata taas hieman tavoitteita huomiselle? Tämä menee jo tosi hankalaksi kun ei tiedä yhtään miten Oona voisi mennä. Välillä se menee niin kovaa ja välillä taas niin hitaasti! No jos nyt jotakin keksisin:

- ei hylkyä
- ei viimeisenä maaliin
- ei ollenkaan laukkaa
- aika alle 3.30

Jep, eipä ole hurjat tavoitteet :D Aikarajaakin löysensin viime kerrasta, kun silloin poni hölkytteli raveissa 3.31! Mutta huomennahan sen sitten näkee. Toivottavasti en mokaa volttausta (kuten viimeksi ja silloin oli sentään helpompi volttaus!) ja Oona olisi ravivarmana ja kilpailumielellä menossa! Pitäkää peukkuja! :)

13 kommenttia:

  1. Pyysit mua kuvaamaan sen ponilähdön, mutta katotaan kerkeänkö, koska mun pitääkin olla taluttamassa Jupia siinä talutusratsastuksessa jo klo 12.. Mutta yritän parhaani päästä kuvaamaan! :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Okei, tule vaan jos ehit :) Ei se kuitenkaan maailmanloppu ole jos et ehi, iskä on kuitenkin pyörimässä siellä videokameran kanssa :D

      Poista
  2. Tsemit täältäkin! Kyllä se hyvin menee! :)

    VastaaPoista
  3. Tsemppiä, hyvin se menee! (: Lähette vaan hakemaan voiton kotiin... :D

    VastaaPoista
  4. Tsemppiä ja toivottavasti OOna on vireessä:) Hyvin se menee!<3

    VastaaPoista
  5. Tsemppiä! :) Lupaan pitää peukut pystyssä! :D

    VastaaPoista