sunnuntai 2. joulukuuta 2012

Talven riemuja!

Nyt en enää kestä olla postaamatta! Yhden päivän kestin sen päätöksen kanssa, etten joulukalenterin aikana postaile muuta, mutta nämä söpömussukka-ponit tekee sen mahdottomaksi! Lunta on satanut aika paljon ja eilisien lumikuvauksien jälkeen teki jo tiukkaa olla julkaisematta kuvia, mutta tänäiset rallitukset pakottaa mut kirjoittamaan ;) Mutta eipä se varmaan ketään haittaa!


Eilen juoksutettiin Oonaa pellolla liinassa sekä irtona. Poni esitteli -kuten toivoimmekin- hyppelytaitojaan kameralle. Tuli pukkia ja ties minkälaista pomppua, harmi vaan että kuvista tuli aika epätarkkoja lumisateen takia. Lisään tähän pari kuvaa, mutta loput julkaisen vasta joulukalenterissa kun on sen aika. Ja yritän nyt pysyä tässä päätöksessä.


Tänään käytiin Oonalla ja Sirulla maastossa, kun kerran saatiin ratsastaa Sirulla valoisassa. Siru kävi ihan kierroksilla ja oli aika villinä :D Pukkia lensi (eikä ne ollu enää mitään ihan pikkupukkeja!) ja meinasin pari kertaa ihan oikeasti tippua, mutta kestinpä selässä! Tuli taas niin upeita ratsastuskuvia! Ottakaa mallia!

<3

 
Yhdessä vaiheessa Oona taisi kyllästyä olemaan Sirun varjossa ja päätti varastaa show'n itselleen aika mielenkiintoisella tavalla. Se kävi makaamaan kärryjen kanssa oltuaan vapaan pellolla vähän aikaa! Oikea neronleimaus! Kyllä Oona siitä nousi ihan kiltisti kun alettiin kauhuissamme huutaa ja ajaa sitä ylös!
 
Siis mitä ihmettä?? :D
:D

17 kommenttia:

  1. Mua nyt ei ainakaan haittaa pätkän vertaa vaikka postailisit luukkujen välissäkin :D Mieluusti luen postauksia tältä suunnalta useemminki. Kiva postaus ja aivan ihanan joulusia ja talvisia kuvia! (: <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, taitaa olla että alan sittenkin postailemaan normaalisti, varsinkin jos jotakin jänskää tapahtuu :)

      Poista
  2. Hmph, ärsyttää kun oona ja siru on aina niin kuvauksellisia !!! :-( :-D omat ponit vaa tuijottaa kameraa että mitäs tässä muka pitäs tehä... haha :-D mut ootsä menossa oonan kanssa 9.12 kouvolaan ponilähtöön? :-) kattelin että sun nimi oli ainaki siellä ilmoittautuneiden joukossa! tuun sitte kannustamaan teitä kun omat ponit on talutusratsastuksessa :-)!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oonasta on kyllä ajan mittaan kuoriutunut oikea valokuvamalli! Siru taas on aina ollut tollanen linssilude "kato kun mä pukitan!" (välillä se ihan oikeasti katsoo kameraan sen näkösenä että "saithan sä sen nyt varmasti?" :D)

      Ja joo, ollaan tulossa sinne Kouvolaan! Kaikki kannustus tarvitaan, näyttää paalun tilanne tällä hetkellä aika pahalta. Ollaan siellä Oonan kanssa vissiin kahestaan :o Mutta hei btw, jos otat sieltä kuvia niin haluatko lähettää Oonan kuvat mulle kun ei saada tällä kertaa kuvaajaa? :D

      Poista
    2. Haha :-D onhan tossa paalulla teijän lisäksi 7 ponia !! Oho, pääset juoksuradalle volttaamaan! :-D Juu, katotaan mihin aikaan pitää olla niitä poneja taluttelemassa, mutta en kyl usko että niin aikasin tarvii, joten enköhän! :-)

      Poista
    3. No joo, Heppa vaan väitti että oltais paalulla yksin :D Mutta tuo juoksurata on kyllä vielä pahempi kuin yksin volttaaminen!

      Poista
    4. Onneks et sitten joha sitä juoksurataa :-D syytät sitte sitä sun eessä menevää jos volttaus menee penkin alle, haha :-D

      Poista
  3. Hahaha ihana noi oonan makoilukuva kärryjen kanssa! :D

    VastaaPoista
  4. Ketkä istuivat oonan kärryissä? Ja muuten aika mahtavia kuvia!! :DD

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Alkumatkasta kärryissä oli Merika ja sen kaveri Krista, loppumatkasta minä ja Krista :)

      Poista
  5. Mirka xDDD onks meillä viel muute suunnitelmia tälle viikolle ;)

    VastaaPoista